1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Giresun'a hazır
Pazarspor Giresun'a hazır

Pazarspor Giresun'a hazır

Pazar günü oynanacak müsabaka için hazırlıklarını devam ettiren mavi beyazlılarda tek parola galibiyet. Konuk ekip taraftarlarına da 70 koltuk verildi.

A+A-

Giresun'a 70 koltuk
Pazarspor’da Giresun maçı heyecanı devam ederken inşaatı devam eden stadın bir bölümünün karşılaşmaya yetiştirileceği bildirildi. Buna göre daha önce konuk ekip için 30 olarak belirtilen taraftar sayısının 70 kişiye çıkarıldığı bildirildi. Kulüp Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar stadın bir bölümünde yoğun mesai sonucu koltukların dizilmesine başlandığını ifade ederek, “Bu tribün inşaatının yılan hikâyesine dönmesi bizi de fazlasıyla rahatsız etti. İlk periyottaki üst üste evimizde oynayacağımız maçlara yetiştirmek gayretinde olduğumuz tribünlerin 2. periyottaki maça yetiştirilememesi kadar vahim bir şey olabilir miydi?
 
Giresun maçında hiç olmazsa tamamlanan bölümün açılması yönünde yaptığımız gayret netice verdi ve bu karşılaşmada taraftarlarımızı cüzi bir bedel karşılığında yeni tribüne alacağız. Konuk ekip için de talep olursa 70 kişilik yer tahsis edilecek.” Dedi.
 
Pazar Giresun’a hazır
Pazarspor Giresun maçı hazırlıklarını tam kadroyla neşe içinde devam ettiriyor. Teknik Direktör Mehmet Birinci kısa süre içerisinde takım ile kaynaşmayı sağladıklarını belirterek, “Çok iyi bir moral motivasyon yakalamış durumdayız. Oyuncularımız Giresun maçını adeta iple çekiyorlar. Antrenmanlarımızda oyuncularımın şevk ve heyecanı bizi de mutlu ediyor.
 
Giresun ile adeta bir final maçı oynayacağız. Bu maçı kazanan ligde hedef adına önemli bir mesafe de kat etmiş olacak. Pazarspor’a geçmişte de baktığımızda hep önemli maçlarda klâsını ortaya koyduğunu görüyoruz. Yani bu tür önemli maçlara çok daha iyi konsantre olabiliyor. Giresun maçında mutlak 3 puan için mücadele vereceğiz. Takımımızda eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü ideal kadromuzla mücadele vereceğiz. Taraftarımızın da desteğiyle maçı kazanacağımıza olan inancımız tamdır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum