1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Giresun'a kilitlendi
Pazarspor Giresun'a kilitlendi

Pazarspor Giresun'a kilitlendi

Pazarspor hafta sonu Giresunspor ile Pazar İlçe Stadı'nda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yeni teknik heyeti ile devam ettiriyor.

A+A-

Tek yol üç puan
Pazar günü evinde 2. periyodun ilk müsabakasında Giresunspor’u ağırlayacak olan Mavi Beyazlılar, yeni Teknik Direktör Mehmet Birinci nezaretinde çalışmalarını neşeli bir şekilde devam ettiriyorlar. Pazar günü Giresunspor’u mağlup ederek lig liderliğini elde etmek için mücadele vereceklerini söyleyen Asbaşkan Hasan Telatar, “Bunu başaracak gücümüz de moralimiz de var. Futbolcularımız yeni bir heyecan ve arzu ile maça hazırlanıyorlar. Bunu idmanlarda da zaten görüyoruz. Pazarspor bu periyotta yeni bir hoca ile yeni bir heyecan yakalayacaktır. Bugüne kadar iyi mücadele verdik. İnanıyoruz ki bundan sonra da bir adım daha önde gidip hedefe ulaşacağız” dedi.
 
Tribünler yetişmiyor
Asbaşkan Telatar, Giresun maçına kadar inşaat halindeki tribünlerin tamamlanması için büyük mücadele verdiklerini ancak sonuç alamadıklarını da kaydederek “İlk maçımızda tribünlerin açılışını yapıp seyirci desteğini de arkamıza almak için çok uğraştık. Ancak tribünler maalesef büyük ihtimalle Giresun maçına yetişmiyor. Yine sadece kapalı tribün hizmet verecek. Konuk ekip taraftarları için de talep olursa 30 kişilik bir kontenjan ancak ayrılabiliyor. Gönül isterdi ki tribünler hizmete girse ve ilk maçımızı yoğun taraftar desteğiyle oynasak. Ev sahibi olmanın en büyük avantajı elbette ki seyircidir. Yine de mevcut kapalı tribünlerin tıklım tıklım dolacağına eminiz. Bu maçı alıp yolumuza lider olarak devam etmek istiyoruz” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız