1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Giresun'u 3-1'le geçti
Pazarspor Giresun'u 3-1'le geçti

Pazarspor Giresun'u 3-1'le geçti

Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde Pazarspor deplasmanda karşılaştığı en yakın takipçisi Giresunspor'u 3-1 mağlup etti.

A+A-

Ali AKTEN(Giresun/pazar53)Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde ilk iki mücadelesi veren Pazarspor, yakın takİpçisi Giresunspor’u deplasmanda 3–1 mağlup ederek hedefe bir adım daha yaklaştı.
STAD: Giresun Atatürk
HAKEMLER: Halil Sayın (**), Ulaş Birleş (**), Yavuz Sezer (**)
GİRESUNSPOR: Metin (*), Tayfun (**), Erdi (**), İsmail (*), Murat (*), (Dak. 33 Uğur*), Beytullah (**), Ali (*), Şaban (*), (Dak. 38 Barış *), Tuncer (*), İsmail Aslan, Murat Kara (*), (Dak. 77 Cihan *),
PAZARSPOR: Ömürcan (***), Doğan (***), Ali (**), Serhat (**), Mehmet (***), Erdinç (***), Feyyaz (**), (Dak. 70 Ferdi *), Yasin (***), Ali Özgür (***), Ali Osman (***), İhsan (***)
SARI KARTLAR: Erdi (Giresunspor), Mehmet (Pazarspor)
GOLLER: Dak. 37 ve 87 Ali Özgür, Dak. 90 İhsan (Pazarspor), Dak. 62 Erdi (Giresunspor)
 
Giresun Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Pazarspor, dördüncü dakikada Serhat ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Giresunspor ardından oyuna ağırlığını koydu. 32. dakikada Pazarspor defansının arkasına atılan topu yakalayan Tuncer, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda topu Ömürcan’a nişanladı. Konuk ekip, 37’de Ali Özgür’ün attığı golle devreyi 1-0 önde kapadı.
 
ERDİ’NİN GOLÜ YETMEDİ
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Giresunspor oldu. Beraberlik golü için Pazarspor kalesine yüklenen Yeşil-beyazlılar, 62. dakikada İsmail’in serbest atıştan ceza alanına ortaladığı topa iyi yükselen Erdi’nin kafa golüyle eşitliği sağladı. Maçın sön bölümlerinde ise Pazarspor etkiliydi. 87’de savunmanın hatasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ali Özgür, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 90. dakikada Ali Özgür, İsmail tarafından ceza alanında düşürüldü. Penaltı atışını Ali Özgür kullandı. Kaleci Metin’e ve üst direğe çarpan topu savunma uzaklaştıramayınca İhsan maçın skorunu ilan eden golü kaydetti. 3-1. Pazarspor, bu galibiyetle puanını 40’a çıkarırken, Giresunspor 35 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız