1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor hafta sonu Ankara'da coşku bekliyor
Pazarspor hafta sonu Ankara'da coşku bekliyor

Pazarspor hafta sonu Ankara'da coşku bekliyor

Pazarspor, Pazar günü Ankara'da oynayacağı Ankaragücü maçına, Rizeliler günü dolayısıyla Ankara'da olacak tüm Rizelileri davet etti.

A+A-

Pazarspor Bu hafta sonunda deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor. Oynanacak olan Müsabaka Ankara Rizeliler gününe denk gelmesi nedeni ile daha da önem kazandı.

doganince.jpg

Pazarspor 2. Başkanı Genel Sekreter Doğan İnce,”Bu hafta Ankara deplasmanında oynayacağımız Ankaragücü maçı aynı zamanda Ankara’da yapılacak olan Rizeliler günlerine de denk gelmekte ve Rize tüm ilçeleriyle beraber Ankara’da olacak. Bu kapsamda Rizeliler günü nedeni ile Ankara’ya gelenler ile Ankara ve civarında bulunan tüm hemşehrilerimizi Pazar günü saat 13.30’da Ankara 19 Mayıs stadına bekliyoruz. Hep beraber önce Rizeliler gününde sonra da Ankaragücü maçımızda buluşalım ve coşku dolu birlik, beraberlik dolu bir gün geçirelim” dedi.

Öte yandan Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor. Günde tek idman ile hazırlıklarına devam eden Mavi Beyazlı ekipte cezası sona eren Burhan takımdaki yerini alabilecekken, Kocaeli Birlik müsabakasında gördüğü satı kart ile cezalı duruma düşen Nuh görev alamayacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum