1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Havza'da enerji topluyor
Pazarspor Havza'da enerji topluyor

Pazarspor Havza'da enerji topluyor

Pazarspor, Havza’da lig için enerji depoluyor. Doğa ile baş başa nefis bir ortamda lig hazırlıklarını sürdüren Pazarspor ilk maçını bugün oynayacak.

A+A-

Lig hazırlıklarını Havza’da devam ettiren Mavi Beyazlılar ilk hazırlık müsabakasını bugün Ankara Paf takımıyla yapacak. Teknik Direktör Şevki Tonyalı, Havza’daki kamp çalışmalarının daha çok kros ve güç yükleme şeklinde devam ettiğini belirterek, “Nefis bir çalışma ortamımız var. Futbolcularımıza güç yükleme çalışmaları devam ettiriyoruz. İlk hazırlık maçımızı bugün oynayacağız. Ankara Paf takımıyla yapacağımız müsabakada bütün oyuncularımıza şans vereceğiz. Asıl ciddi karşılaşmamızı ise Samsunspor ile Perşembe günü oynayacağız. Bu karşılaşmalar, yapmış olduğumuz kamp çalışmalarının bir nevi sağlaması gibi oluyor. Hazırlık maçlarında kadromuzun şekli ortaya çıkacak. Eksiklerimizi göreceğiz” diye konuştu.

Teknik Direktör Şevki Tonyalı Perşembe günü oynayacakları Samsunspor maçının ardından Havza kampının Cumartesi günü sona ereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum