1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Havza'da kamp yapıyor
Pazarspor Havza'da kamp yapıyor

Pazarspor Havza'da kamp yapıyor

Pazarspor lig hazırlıklarını Teknik Direktör Şevki Tonyalı nezaretinde Havza'da devam ettiriyor. Mavi beyazlılar, İlk hazırlık maçını yarın oynayacak.

A+A-

Pazarspor Havza kampında lig hazırlıklarını yüksek tempo devam ettiriyor. Teknik Direktör Şevki Tonyalı, çalışmaların gayet olumlu geçtiğini belirterek, “İyi bir çalışma ortamı var. Kamp programımızı gayet düzenli bir şekilde uygulamaya başladık. Yarın (Salı günü) Ankara Paf takımıyla ilk hazırlık maçımızı oynayacağız. Perşembe günü ise ilk ciddi sınavımızı Samsunspor ile yapacağımız müsabakada vereceğiz. Cumartesi sabahı son idmanımızı yaptıktan sonra Havza kampı sona erecek. Oyuncularımıza Salı günü Yozgat’ta buluşmak üzere izin vereceğiz. Yozgat kampında da iddia kupasına katılarak 6 maç yapacağız. Bu kupada ilk maçımızı Buğsaşspor’la 30 Temmuz’da oynayacağız. 2’şer gün arayla sırasıyla Telekomspor, Erzurumspor, Çankırıspor, Karagümrük ve Yozgatspor ile karşılaşacağız.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum