1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor hentbolda eskiler ve gençlerle kadroyu kuruyor
Pazarspor hentbolda eskiler ve gençlerle kadroyu kuruyor

Pazarspor hentbolda eskiler ve gençlerle kadroyu kuruyor

Bu sezon eski hocası Fatma Badoğlu ile anlaşan Pazarspor Bayan Hentbol Takımı eski oyuncusu Merve'yi geri çağırırken genç oyuncuları da profesyonel yapmaya başladı.

A+A-

Pazarspor Bayan Hentbol takımı sezonun ilk transferinde eski kalecilerinden Merve Tekin ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

hentb2-001.jpg

Teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından çalışmalara başlayan Fatma Badoğlu, “İlk transferi gerçekleştirdik. Bizi hedeflerimize taşıyacak kadroyu oluşturmak için yoğun çalışıyoruz. Dış transferde en az 5-6 oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Bu doğrultuda da görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Bu arada Pazarspor Bayan Hentbol Takımının genç oyuncuları Ayşenur Uygur, Elif Tercüman, Neşe Yılmaz ve Ümran Karahan Profesyonelliğe adım atarken bu sezon hem A takımda hem de Genç takımda süre almaya devam edecekleri belirtildi.

hentb1-001.jpg

Pazarspor Genel Sekreter’i Mustafa Yüksel, “Alt yapıdan A takıma aldığımız kızlarımız Pazarspor’un gelecek vaat eden Sultanları eminiz ki güzel başarılara imza atacaklar. İlk etapta bu dört kızımızı profesyonelliğe adım attırdık, önümüzdeki günlerde de Gizem İnce, Sevda Kanoğlu, Emine Yanıklar ve Aslı Dedecan da kadroya dahil olacaklar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum