1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor hentbolda Play-off'a kalmayı başardı
Pazarspor hentbolda Play-off'a kalmayı başardı

Pazarspor hentbolda Play-off'a kalmayı başardı

Pazarspor Bayan Hentbol takımı sezonun son maçında Adana Şakir Paşa ekibini faklı yenerken Play-off’a kaldı.

A+A-

Son maçta sahasında Adana Şakir Paşa Halk Eğitim Merkezi ekibini konuk eden Pazarspor bayan hentbol Takımı başından sonuna kadar üstün olduğu müsabakanın ilk yarısını 12–8 önde kapattı.

İkinci yarıda oldukça iyi performans sergileyen ve oyunun son bölümlerinde genç oyunculara yer veren Mavi beyazlı ekip sahadan 29-17’lik galibiyetle ayrıldı.

hentbol1.20150405012005.jpg

Pazarspor Salon Sporları Sorumlusu Zuhal Üst, ”Sezonu istediğimiz ve beklediğimiz düzeyde geçiremesek de son maçlarda alınan galibiyetler ile Play-off’a kalmayı başardık. Emeği geçenleri ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Hentbol takım sorumlusu Ahmet Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, “İlk yarısını kötü geçirdiğimiz sezonun ikinci yarısında imkanlarımız dahilinde yaptıklarımızla ligde tutunup Play-Off’a kalmayı başardık. Önümüzdeki günlerde nerede ve ne zaman oynanacağı belli olacak olan Play-Off müsabakalarında da elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak ise “Sıkıntılı dönemde başladığımız sezonun ikinci yarısında elimizdeki kadromuz ile gerekli mücadelemizi takım olarak yaparak Play-off’a kalmayı başardık. Öncelikle tüm oyuncularımızı gayretlerinden dolayı kutluyorum ve bizden ilgilerini esirgemeyen yönetimimize, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Play-off oldukça zorlu geçecek ama takım olarak tüm gücümüzle mücadelemizi vereceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum