1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor hızlı başladı
Pazarspor hızlı başladı

Pazarspor hızlı başladı

Pazarspor yeni yönetim kurulu, görev dağılımının ardından Teknik Direktörlük görevine Şevki Tonyalı'yı getirdi. Hedef bir üst lig olarak belirlendi.

A+A-

(Pazar53/Özel) Pazarspor’un yeni Yönetim Kurulu Hüseyin Yangın Başkanlığında yaptığı ilk toplantısında önemli kararlar aldı. Görev dağılımı yapan Pazarspor’da Teknik Direktörlük görevine de Şevki Tonyalı getirildi.

Aynı şevk ve heyecanla devam
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, kongre sürecinde aday olmamasına rağmen liste çıkmayınca kulübü sahiplendiklerini belirterek,

“Kulübün divana kalmaması için Neşet Çakır arkadaşımızla birlikte hazırladığımız listeyle yeniden göreve talip olduk. Bunun zorunluluktan kaynaklanan bir olay olarak algılanmaması lazım. Kulübü çok sevdiğimiz için sokakta da bırakamazdık. Bu şekilde talip olmamız, işi kerhen yaptığımız anlamına gelmesin. Yine geçmişteki aynı şevk, heyecan ve sevgimizle, göreve yeni seçilen arkadaşlarla birlikte en iyi şekilde Pazarspor’u yönetmeye çalışacağız. Bu nedenle herkesin geçmişten daha fazla özveri göstermesi gerekiyor. Bu sadece Pazarspor yönetimiyle sınırlı kalmamalı. Toplumun her kesiminden desteğin devam etmesi gerekiyor. Bu işin olmazsa olmazı da, çay üreticilerinin bize olan desteğidir. Bu çalışmalarda sayın kaymakamımızın desteğiyle sürmektedir. Edindiğim izlenim odur ki önemli bir destek Pazarspor’a gelecektir. Bu anlamda katkıyı yapan herkese de teşekkür ediyorum.” dedi.


Yeni hoca Şevki Tonyalı
 Başkan Hüseyin Yangın yeni sezonda takımın başına, kendi bünyelerinden yetişen Şevki Tonyalı’nın getirildiğini belirterek, “Bugün görev paylaşımı için bir araya gelip önümüzdeki dönem kulübün sosyal ve sportif alanda yapacağı yatırımlarla futbol kulübünün sezon hazırlıklarını ele aldık. Bir transfer komitesi oluşturup bunun başına da futboldan sorumlu bir asbaşkanlık ihdas ettik. Liglerin başlamasına çok uzun bir süre yok. İç ve dış transferlerimizi bu ay sonuna kadar bitirmemiz gerekiyor. Aybaşında da büyük ihtimalle takım top başı yapacak. Teknik Direktör konusunda hem kamuoyunun beklentisi hem de yönetimdeki arkadaşlarımızın çoğunluğunun hemfikir olduğu, kendi bünyemizde yetişen, takımımızın kaptanlığını yapmış, Oktay Çevik’le birlikte antrenörlük görevlerinde bulunmuş olan Şevki Tonyalı’yı takımın başına getirme anlamında davet ederek görüştük. Kendisi de bizimle çalışmayı arzuladığını söyledi. Bizde de bu arzu var. Arkadaşlarımız, bugün yarın yeniden bir araya gelip detayları konuşacaklar. Bir aksilik çıkmazsa Şevki Tonyalı ile anlaşma sağlayacağız. Bundan sonra da hocamızla birlikte öncelikle iç transfer ve ardından da dış transfer çalışmaları yürütülecek. Ayrıca profesyonel, geniş yetkilerle donatılmış bir menajer göreve getireceğiz.” Diye konuştu


İlk hedef yükselme gurubu

Hedef olarak her zaman zirveyi düşündüklerini de vurgulayan Kulüp Başkanı Yangın, “Benim olduğum yerde hedef yukarısıdır. Pazarspor hem oluşturacağı kadro ile hem de yeni yönetimin vizyonu ile bir üst ligi hedefleyecek çalışmaların içerisinde olacaktır. İlk hedefimiz geçen yıl 1 puanla kaçırdığımız yükselme gurubudur. Bu anlamda imkânlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapacağız. Öncelikle önemli oyuncularımızı kadroda tutup eksik olan yerlere kendi oyuncularımızı göz ardı etmeden iyi transferler yapmak arzusundayız. Alt yapıdan yetişecek oyuncuların yanı sıra bizde yetişip başka kulüplere gitmiş oyuncularımızı bu takımda bir araya getirmek istiyoruz. Bütçemizle doğru orantılı hareket edeceğiz. Hedefimiz, futbola ne kadar çok bütçe ayıracağımızla orantılı olacak. Sözleşmeleri devam eden bize ait futbolcular Mahmut, Emre, Gökhan, Sadettin, Ali ve Sinan var. Bunlar anlaşabileceğimiz oyuncular. Hakan Macit ile Hasan Aydınlı’nın ise sözleşmelerinde şart var. Belli bir ücret ödeyip serbest kalabiliyorlar. Onların tarihlerini bekleyeceğiz. Verilen tarihe kadar serbest kalma haklarını kullanırlarsa yapacak bir şey yok. Bu haklarını kullanmazlarsa Pazarspor’da oynamayı arzu ettikleri sonucu çıkar. Bu iki oyuncumuzu da kadromuzda görmek isteriz. Mikail’in sözleşmesi ise bitti. Devam edip etmeyeceği, kendisiyle yapacağımız görüşmede netleşecek.” Şeklinde konuştu.

İşte görev dağılımı
Göreve yeni seçilen Pazarspor Yönetim Kurulu’nda Neşet Çakır; Eş Başkan, Ekrem Kılıç; İdari As Başkan, Doğan İnce; Mali As Başkan, H. Ziya Köse; Teknik As Başkan, Turan Tan; Kurumsal İletişim ve Halkla ilişkiler Sorumlusu, Erdoğan Pınar; Genel Sekreter, Varol Türkyılmaz ve Muhittin Demir; Tesisler sorumlusu, İ. Emin Basa da Basketbol, voleybol ve diğer amatör branşlar sorumluluğuna getirildiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum