1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Hocası Turgut Kural'dan Pazar53'e özel açıklamalar
Pazarspor Hocası Turgut Kural'dan Pazar53'e özel açıklamalar

Pazarspor Hocası Turgut Kural'dan Pazar53'e özel açıklamalar

Pazarspor'un çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Turgut Kural, Pazar53'ün sorularını cevaplandırdı. Takımın durumunu nasıl görüyor? Hedefi ne? Kötü zamanda mı geldi? Taraftara mesajı ne? İşte o röportaj:

A+A-

KAMERA: CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor Teknik Direktörü Turgut Kural, Pazar53'e konuştu. İşte o söyleşi:

Pazar53: “Hocam, Pazarspor’la anlaştınız. Hayırlı olsun. Takımın halini görüyorsunuz; neler söyleyeceksiniz?”

Turgut Kural: “Pazarspor’un tabeladaki yeri sıkıntılı ancak Pazarspor camiası, Pazar şehrine dışarıdan bakıldığında bu ülkenin önemli bir futbol kasabası olarak gözükmektedir. Çünkü buradan çok önemli oyuncular çıktı. Alt yapısıyla önemli bir kulüp Pazarspor. Mesela ben Trabzon’dan Pazarspor’a baktığımda her zaman alt yapısının iyi olduğunu biliyorum. Bu kulübün yıllarca iyi işler yaptığının delilidir. Dolayısıyla burası bir futbol yeri. Benim de yabancı olmadığım bir yer. Rizespor’da uzun yıllar forma giydim. Yabancı değilim buraya.”

turgutkural1.jpg

Pazar53: “Pazarspor’u takip ediyorsunuz. Bu sezon kötü bir başlangıç oldu. Ne görüyorsunuz şu anda? Hedefiniz nedir?”

Turgut Kural: “Şu anda takımın hedefi ligde kalmaktır. Kalma şansı da yüksek. Şimdi lig bitse takım 2 puan farkla küme düşüyor. Düşmenin bir üstü Pendik ve arada 5 puan fark var. Lig devam ediyor, dünya kadar maç var. Yapılan iyi şeyler devam edecek, yapılmayan, kötü olan şeyler terk edilip takım kurtarılacak. Zaten kulüp olarak güçlü bir yapı var. Tek kötü olan şey saha sonuçları. Bu saha sonuçlarını lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu takım Türk futbolunda lazım. El ele verip iyi işler yapacağız.”

turgutkural2.jpg

Pazar53: “10 günde 4 maç oynayacaksınız ve 3’ü deplasmanda. Kötü bir zamanda mı geldiniz Pazarspor’un başına?”

Turgut Kural: “Zorluk olması gerekiyor. Her şeyin kolay yanları gibi zor tarafları da var. Kolay gördüğünüz zor, zor gördüğünüz kolay olabilir. Dolayısıyla şimdiden konuşmak erken. Belki de kolay olacak. Başarıyla çıkacağız bu işin içinden. Belki de şanstır bu bizim için. Biz şans olarak görüyoruz. Her zaman, yakalanmayı bekleyen fırsatlar vardır. Öyle değerlendireceğiz.”

turgutkural3.jpg

Pazar53: “Takımın başarısızlığı tribünleri olumsuz etkiledi. Taraftar küstü. Taraftara bir mesajınız olacak mı?”

Turgut Kural: “Ben en son müsabakaya geldim. Taraftar çok küs değil. Ben buradaki taraftarı az bulmuyorum. Ben Trabzon doğumlu olduğum için orada çok profesyonel kulüp var. Karadeniz’deki birçok takım bu kadar da taraftar toplayamıyor. Taraftarın desteğini de gördüm. Kimse olumsuz bir şey söylemiyor. Herkes bir iki maç alınırsa çıkışa geçileceği kanaatinde. Seyirci portföyünün düşük olması sadece Pazar’ın değil, Türk futbolunun sorunu. Bunu buraya bağlamamak lazım. Bu durumun Pazarspor’un saha sonuçlarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Taraftar iyi günde kötü günde vardır. Takım kötüyse taraftar gelir destekler. Pazarspor taraftarına söyleyeceğim şey, bu takım ligde kalacak. Biz buna inanıyoruz. Desteklerine devam etsinler. Hep birlikte yanımızda olsunlar her zaman olduğu gibi.”

video1.png


Pazarspor Hocası Turgut Kural'dan Pazar53'e... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum