1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor huzura çıkıyor
Pazarspor huzura çıkıyor

Pazarspor huzura çıkıyor

Bu sezon güçlü bir kadro kuran ve şampiyonluk parolasıyla başladığı lige ilk hafta deplasman galibiyetiyle merhaba diyen Pazarspor, sahasındaki ilk maçta Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

A+A-

Pazarspor, evinde yarın (10.09.17 Pazar günü) Darıca Gençlerbirliği ile Pazar İlçe Stadında saat 15.00’de oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

paz2-034.jpg

Sezona deplasmanda Kayseri Erciyes galibiyeti, kupada da Bayburt’ta tur atlayarak başlayan Mavi Beyazlılar, yenilenen teknik ekip ve kadrosuyla ilk defa taraftarının huzuruna çıkıyor.

paz1-039.jpg

Bayram nedeni ile geçen haftayı da maç oyamadan geçiren Pazarspor Pazar İlçe Stadında 10.09.2017 Pazar günü saat 15.00’de Darıca GB’ni konuk edecek. Karşılaşmada kupa maçında ikinci sarı kart sonrası gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Altan dışında eksik bulunmuyor.

fkstr.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum