1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor ile Hopaspor arasında demokrasi maçı
Pazarspor ile Hopaspor arasında demokrasi maçı

Pazarspor ile Hopaspor arasında demokrasi maçı

15 Temmuz Demokrasi kupası adı altında yapılan sportif etkinlikte Pazarspor, Hopaspor’u 1-0 mağlup etti.

A+A-

Yeni sezonun hazırlıklarına devam eden Pazarspor, 15 Temmuz Demokrasi Kupası adı altında düzenlenen hazırlık maçında Artvin Hopaspor ile karşılaştı.

paz9-003.jpg

İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakada, 81. dakikada Hacı Şükrü Çiçek’in asisti, Ali Özgür Basa’nın golüyle Pazarspor müsabakadan 1-0 galip ayrıldı ve kupayı aldı.

paz2-020.jpg

Pazarspor sahaya; Fethi, Egemen, Devrimcan, Mert, T. Batuhan, Maksut, Hacı Şükrü, Mehmet, Ali, Ercan ve Mazlum 11’i ile çıktı. Reşat, Mustafa, İlhan, Oğuzhan, Hasan, İbrahim ve Tamer ise yedek soyundu.

paz1-023.jpg

Hopaspor; Cemal, İzzet, Semih, Serkan, Süleyman, Umut, Muhammet, Tornike, İsiani, Hakan, Mertcan 11’i ile çıkarken, yedek kulübesinde; Onur, Tarık, Tolga, Yılmaz, Can, Burhan ve Mert yer aldı.

paz5-009.jpg

Müsabaka sonunda Hopaspor 2’ncilik kupasını Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’tan alırken, Pazarspor’un kupasını Kaymakam Selçuk Aslan verdi.

paz10-002.jpg

paz8-004.jpg

paz7-005.jpg

paz6-005.jpg

paz3-014.jpg

paz4-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum