1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINI 3-0 KAZANDI
PAZARSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINI 3-0 KAZANDI

PAZARSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINI 3-0 KAZANDI

Pazarspor ilk hazırlık müsabakasında Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti.

A+A-

Önceki gün başlayan Afyon kampında ilk hazırlık müsabakasını 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Karagümrük ile yapan Mavi Beyazlı ekip, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

pazarspor2015.jpg

Pazarspor sahaya Fethi, Tahir, Tugay, Mert Ege, Aykut, Ozan, Taner, Serkan, Şükrü, Cem ve Muhammet Emre’den oluşan 11’le çıktı.

İkinci yarıda ise Hayrettin, Hasan Erdi, Oğuzhan, Mustafa, Tolga, Mehmet, Kadir ve Maksut görev alan isimler oldu.

Pazarspor’un golleri ise Muhammet Emre Kalkan, Cem Aktaş ve Mehmet Aytemiz’den geldi.

pazarspor-002.jpg

Mavi Beyazlılar 16 Ağustos’ta Keçiören ile karşılaşacak.

Genel Kaptan Doğan İnce, yaptığı açıklamada, “Kamp çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Karagümrük ile oynadığımız hazırlık maçı takımımızı görmek açısından iyi oldu ve verimli geçti. Kamp ortamımız ve yerimiz çok iyi. Afyon’da, kamp süresince yapacağımız çalışmalar ile sezona daha hazır hale geleceğiz. Alınan galibiyet güzel ama skora bakıp rehavete kapılmıyoruz. Eksik noktalarımıza yapacağımız birkaç takviye ile çok daha iyi konuma gelip lige hazır olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız