1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor ilk yarıyı küme düşerek tamamladı!
Pazarspor ilk yarıyı küme düşerek tamamladı!

Pazarspor ilk yarıyı küme düşerek tamamladı!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Pazarspor, Kızılcabölükspor’a 2-0 mağlup oldu ve son 3'te kalarak ilk devreyi küme düşme potasında bitirdi. Üstelik en yakın rakibinden de 5 puan geride kaldı!

A+A-

İlk 45 dakikası 0-0 biten maçta Pazarspor Kızılcabölükspor'a 2. yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu ve ilk yarıyı kritik bir yerde tamamladı.

Böylece, 3 hafta önce teknik direktör değişikliğine giden Pazarspor'da takımın başına getirilen Mustafa Ceviz ile çıkılan müsabakalarda takım sıfır puan çekti!

İlk yarıyı 15 puanla sondan üçüncü sırada, küme düşme hattında tamamlayan Pazarspor'un bir üstündeki takımla arasında da tam 5 puan fark oluştu!

puan-005.png

STAT: Kızılcabölük Semt Sahası 

HAKEMLER: Mehmet Güngör, Uğur Akalp, Kadir Beyaz

KIZILCABÖLÜKSPOR: Amaç Ulaş Bayram, Mustafa Altun (dk.75 Cihat Kahraman), Oğuzhan Türkmen (dk.89 Emirhan Atilla), Samet Dağlı, Ersin Aslantoğ, Serkan Özen, Sedat Yahşi, Ali Helvacı (dk.84 Abdullah Çinar), Taygun Vurgun, Ramazan Özkan, İlyas Ural 
TEKNİK SORUMLU: Ali Yalçın

PAZARSPOR: Reşat Şen, Maksut Birben, Soner Ergençay (dk.74 Reha Kurt), Tugay Turhan, Oktay Gümüş, Mert Özmen, Aykut Civelek, Tamer Arıcı, Sinan Yazıcı (dk.22 Mehmet Aytemiz), Kazım Kopuz (dk.68 Kadir Yılmaz Çelik), Can Muhammet Vural
TEKNİK SORUMLU: Mustafa Ceviz

GOLLER: Dk.50 Oğuzhan Türkmen, dk.80 Taygun Vurgun (Kızılcabölükspor)

SARI KARTLAR: Dk.38 Maksut Birben, dk.58 mert Özmen (Pazarspor), dk.75 İlyas Ural, dk.90 Abdullah Çinar (Kızılcabölükspor)  

snclr-002.png

glck-003.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
40 Yorum