1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR İNEGÖL DEPLASMANIYLA BAŞLIYOR
PAZARSPOR İNEGÖL DEPLASMANIYLA BAŞLIYOR

PAZARSPOR İNEGÖL DEPLASMANIYLA BAŞLIYOR

Sezonun ilk maçında deplasmanda Pazar günü Saat 17.00'de İnegölspor ile oynayacak olan Pazarspor, Bursa'da kampa girdi.

A+A-

Bursa deplasmanında İnegölspor ile karşılaşacak olan Pazarspor Bursa'ya gitti. Müsabakaya kadar Bursa da çalışmalarını sürdürecek olan mavi-beyazlı ekip ilk maçtan puan çıkararak lige moralli başlamak istiyor.

1.hafta.gif

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, yeni sezon öncesi taraftar ve spor kamuoyuna selenerek, Pazarspor'un son durumunu değerlendirdi.

Başkan yangın şunları söyledi:

GELENLER VE KALANLARLA GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURDUK
“Pazar günü deplasmanda İnegölspor’la oynayacağımız maçla sezona başlıyoruz. Toplamda 6. sezonda Pazarımızı 2. Lig’de temsil eden kulübümüz, bu yıl Kırmızı Grup’ta oldukça köklü ve güçlü kulüplerle mücadele edecek. Bu durumu bizlerde iyi değerlendirerek taraftarımızın başını her daim dik tutacak bir takım oluşturmak adına oldukça yoğun bir transfer dönemi geçirdik. Geçen yılki kadromuzdan ayrılan sporcuların yerlerini doldurmaya çalışırken daha da güçlenmek için teknik heyetimizin istekleri ve bizlerin bilgisi doğrultusunda transferler yaptık. Bunun yanında kadroda olmasını arzu ettiğimiz sporcularımızla yeniden anlaştık, ayrıca alt yapımızdan da her yıl olduğu gibi yeterli görülen sporcuları üst yapıya kattık. Kaleciler Fethi ve Onur, stoper Nuh, sol savunma Devrimcan ve Aykut, sağ savunma Hakan Bozkurt, orta saha Uğur, Cabir, Hacı şükrü, forvette de Nezir ile yeniden anlaşıldı. Alt Yapıdan Kaleci Reşat, orta sahaya Maksut, Mert, Mehmet Aytemiz ve Kadir profesyonel kadroya alındı. Bunların dışında Pendikspor’dan stoper Hakan Macit, Akhisar Belediyespor’dan Oğuzhan Azğar, Giresunspor’dan sağ savunma Hasan Güleryüz, Derincespor’dan orta saha oyuncusu Serkan Çelik, Bayrampaşaspor’dan Taner Yıldız, İskenderun Demir Çelik’ten Salih Kardeşgiden, Konya Selçuklu’dan Emre Köksal, Kocaeli Birlikspor’dan Mülayim Erdem ve forvet oyuncusu Burhan Coşkun’u transfer ettik. Bunların dışında hücum bölgesi ve stoper mevkii için arayışlarımız devam etmektedir.”

HOCALARIMIZIN UMUDU BİZİ DE ÜMİTLENDİRİYOR
“Hasan Çelik ve ekibi ile yeniden anlaşmamız ve katılanların katkıları ile mevcut kadromuzun kalitesi bizim bu sezon bulunduğumuz lig ve grupta önemli takımların arasında olduğumuzun bir göstergesidir. Bunların yanında Erzurum, Nevşehir ve bu haftaki Bursa Vakıfköy kampları ile birlikte toplam 30 günü aşkın kamp ortamında yaptığımız çalışmalar ve hazırlık maçları bizlerin bu yıl neler yapabileceğimiz konusunda oldukça fikir verdi. Bu çerçevede hocalarımızın takımdan ve başarıdan oldukça umutlu olduğu izlenimini aldık. Umarız kimse bu öngörülerinde yanılmaz ve başarılı ve keyifli maçları birlikte izleriz.”

2 İÇ SAHA MAÇINI RİZE YENİ ŞEHİR STADI’NDA OYNAYACAĞIZ
“Bu arada sahamızın zemininin yeniden yapılıyor olması ve sezona yetişmemesi önemli bir eksiklik olmasına rağmen, ilk iki hafta Sarıyer ve Altay iç saha maçlarımızı Rize Yeni Şehir Stadı’nda oynayacak olmayı lehimize avantaja çevirebiliriz. Bu da Pazar ve çevre ilçelerden maçlarımıza ilgi gösterilmesiyle birlikte Rize merkezden futbolseverlerin bizleri ev sahibi sıfatı ile yalnız bırakmamaları ile mümkündür. Umarız bu iki maçımızda hem Pazar’dan gelecekler hem de Rizeli sporseverler bizleri yalnız bırakmazlar.”

“BU SEZON YARDIM ÇAĞRISI YAPMIYORUZ”
Önceki yıllarda sürekli Pazarın ve Rize’nin önemli kurumlarından destek taleplerimiz olmuştu ancak yeterli karşılık bulamamıştık. Bu sezon geçmişi de dikkate alarak böyle bir yardım destek çağrısı kendi adıma yapmıyorum ve şahsi, yönetim ve 2. Lig kulübü olmamız gereği sahip olduğumuz kaynaklarla bu sezonu geçirmeyi planlıyoruz. Ve sonucunun sevabı da günahı da doğal olarak başta bana ve Yönetim Kurulumuza ait olacaktır. Bununla birlikte yıllardan beri verdikleri desteği bu yıl da arttırarak sürdüren herkese teşekkür ediyorum.

“STADIMIZ TAMAMLANDIĞINDA ÖRNEK OLACAK”
Sahamızın zemini şu anda yenilenmekte ve maraton tribünü büyütülüp üzeri kapatılmaktadır. Bu işlemler bittiğinde Pazar stadı 4 bin kapasiteli, sağlam ve sağlıklı zeminli butik bir stat olacaktır. Stadın çevre düzenlemesi Pazar Belediyemiz tarafında gerekli şekilde yapıldığında bu stat sadece Pazarspor’a değil ulusal takımlarımızın maçlarına da ev sahipliği yapabilecektir. Bu değişimin gerçekleşmesi için gayret sarf eden katkı yapan kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum