1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR İSTANBUL'DA HUZURA ÇIKIYOR
PAZARSPOR İSTANBUL'DA HUZURA ÇIKIYOR

PAZARSPOR İSTANBUL'DA HUZURA ÇIKIYOR

Pazarspor İstanbul deplasmanında Sarıyer'e konuk olurken, kulüp 2. Başkanı Doğan İnce taraftarlara seslendi:

A+A-

Pazarspor Kulübü 2. Başkanı Genel Sekreter Doğan İnce yaptığı açıklamada, “İkinci yarının ikinci maçında Sarıyer ile oynayacağız. Bu müsabaka için İstanbul’daki hemşerilerimizin huzuruna çıkıyoruz. Bu yıl için İstanbul deplasmanında oynayacağımız son maçta her İstanbul deplasmanında bizleri yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan tüm hemşerilerimizi takımımızın destekçisi olarak görmek istiyoruz." dedi.

doganince.jpg

"Gelin güzel bir Pazar gününde hep beraber olup hasret giderelim, hem de keyifli ve inşallah sonunda bizim kazanacağımız bir maç izleyelim."
ifadelerine yer veren İnce, "Bu müsabakadan sizlerin desteği ile alacağımız üç puan bizi daha yukarılara taşıyacak ve daha büyük hedeflerin önünü açacak. 25 Ocak Pazar günü Sarıyer Yusuf Ziya Öniş stadında oynanacak olan müsabaka saat 13.30 da başlayacak. Tüm hemşerilerimizi ve sporseverleri maça bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum