1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor kaçan galibiyete yanıyor
Pazarspor kaçan galibiyete yanıyor

Pazarspor kaçan galibiyete yanıyor

Evinde oynadığı müsabakada Lider Giresunspor ile 0-0 berabere kalan Mavi Beyazlılarda Başkan Hüseyin Yangın galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

A+A-

Galibiyet Pazar’ın hakkıydı
Pazarspor’da Kulüp başkanı Hüseyin Yangın, Giresun karşılaşmasını kazanmak için mücadele verdiklerini ancak yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini belirterek, “İlk yarı daha etkili bir oyun ortaya koyduk. Direkten dönen topumuz oldu. Gol yollarındaki son vuruşlarda eksik kaldık. Hakeminde penaltı pozisyonlarını değerlendirmemesi ve birazda şansızlık yakamızı bırakmayınca bir puanla yetinmek zorunda kaldık” dedi.
Değişiklik risk getirir
Başkan Yangın, değişimin her zaman riskli olduğunu ifade ederek, “Ercan hocanın istifası nedeniyle değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Yeni hocamızın da takıma alışma süresinin çok kısa olması ve takımı tam olarak tanıyamamasından dolayı bazı olumsuzluklar yaşanmıştır. Bunlar geçicidir. En kısa sürede her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Artık bu karşılaşma geride kaldı. Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Yozgat maçına bakacağız. Hocamızın takımla uyum sürecinin tamamlanmasıyla beraber daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.
Giresun taraftarı taşkınlık yaptı
Giresunspor taraftarlarının yaptıkları taşkınlıklara da bir anlam veremediklerini belirten başkan Yangın, “Kendilerine ayrılan kontenjandan fazla taraftar ile Giresun’dan geldiler. Statta yer olmadığından bazı taraftarları dışarıda kaldı. Aynı şekilde bizim taraftarımız da dışarıda kaldı. Başkanları taraftarların içeri alınması konusunda ısrar edince, biz de mümkün olmadığını söyledik. Biz yine de kapasitemiz kadar taraftarlarını tribüne aldık. Buna rağmen yine olay çıkarmaya çalışmaları ve başkanlarının aktivasyon kartını yere atarak sahayı terk etmesini de kınıyoruz. Biz daha önce geçmişte tribünlerimizin yarısını onlara açmamıza rağmen, rövanşta onlar bırakın seyirciyi yöneticilerimizi bile sahaya almıyorlardı. Tün tahriklere rağmen Pazarspor taraftarı centilmen ve misafirperver olduğunu bir kez daha onlara göstermiştir. Tüm taraftarlarımızı bu centilmenliklerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum