1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor kaçana yanıyor
Pazarspor kaçana yanıyor

Pazarspor kaçana yanıyor

Çankırı karşısında iyi futbola rağmen berabere kalan Pazarspor’da Teknik Direktör Bahattin Güneş ve Başkan Hüseyin Yangın, kaçan galibiyete yandı.

A+A-

GÜNEŞ: "OLMAYINCA OLMUYOR"
Pazarspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, oynanan futbolu gol ile süsleyemediklerini, yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremeyerek büyük bir fırsatı teptiklerini belirterek, “Oyuna kötü başladık. Ancak ilk 10 dakikanın ardından toparlanarak ilk devrenin 35 dakikasını rakip takımın kalesinde oynadık. Eren, Sadettin, Abdülaziz'in ayağından kaçırdığımız 4-5 tane çok net pozisyonlarımız var. 2. yarıdaysa rakip takım 10 kişiye düşmesine rağmen daha akıllı oynadı. Biz üretemedik. Daha akıllı oynasaydık, kenarları ve forveti daha iyi kullanabilseydik, uzun toplara şişirme yapmasaydık, ayağa oynasaydık sonuca rahatça gidebilirdik. Sonuçta bunları yapamadık ancak lider takımla puanları paylaştık. Futbol açısından ilerisi için umutlandık. Neticede berabere kalsak da puan kaybettik. Neticede mücadele kısa. 32 puanlı lider takım karşısında üreten, mücadele veren, çok pozisyon bulan bir Pazarspor var sahada. Ancak olmuyor işte. Puan olarak ilerde bir takım Çankırı. Gerçekçi olmamız gerekiyor. Onu yakalamak çok zor. Aşağıda da bir mücadele var. Oradan da kurtulmuş değiliz. Hep birbirine yakın takımlar. Her maçı 3 puan parolasıyla oynamak zorundayız” diye konuştu.


YANGIN: "SONUCA GİDEMEDİK"
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ise bu beraberlikle klasman liderliği hedeflerinin aza indiğini belirterek, “Liderle ilk maçı içerde oynamak istiyorduk. İyi bir fikstür çektik. Ancak istediğimiz sonucu alamadık. İlk yarı özellikle iyi pozisyonlar bulmamıza rağmen sonuca gidemedik. Rakip takım 10 kişi kaldıktan sonra beraberliğe oynadı ve istediğini aldı. Galip gelsek çok farklı noktalarda hedefe koşacaktık. Berabere kalmamız en azından klasman liderliği hedefimizi en aza indirdi. Bundan sonraki maçlarda bunun üzerine mutlaka koymalıyız. İçerde kazanıp dışarıda toplayacağımız puanlarla iyi futbol oynayan bir Pazarspor olarak sıkıntı yaşamadan sezonu tamamlamamız gerekiyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum