1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR, KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
PAZARSPOR, KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

PAZARSPOR, KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Afyon'da lig hazırlıklarını sürdüren Pazarspor, orta saha oyuncusu Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu'nu renklerine bağladı.

A+A-

Pazarspor dış transferde orta saha oyuncusu Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu ile anlaşmaya vardı. Afyonda sezon hazırlıklarına devam eden Mavi Beyazlı ekip tecrübeli oyuncu ile bir yıllık anlaşma imzaladı.

Mardin, Ünye, Alanya, Adana, Samsun, Elaziğ, Göztepe, Çaykur Rize, Bayrampaşa ve Pendik takımlarının formasını giyen 1984 doğumlu oyuncu ile kadroyu güçlendirdiklerini söyleyen Genel Kaptan Doğan İnce,”Yaptığımız görüşmeler neticesinde Hasan ile anlaşmaya vardık. Tecrübesi ile takıma çok şeyler katacağına inanıyoruz. Hasan; Avrupa şampiyonasında 3, PTT 1. Ligi’nde 90, TFF 2. Ligi’nde 130 müsabakada forma giymiş. Sezona en iyi şekil de hazırlanırken transfer çalışmalarımız da aralıksız sürmekte.  Afyon Cup turnuvası kapsamında 19 Ağustos Çarşamba günü Nazilli ve 25 Ağustos’ta Anadolu Üsküdar ile hazırlık maçları oynayacağız. Yine 23 Ağustos’ta Ankarademirspor ile bir hazırlık maçımız daha olacak” dedi.

paztransfer.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum