1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor kamptan dönüyor
Pazarspor kamptan dönüyor

Pazarspor kamptan dönüyor

Yozgat’ta lig hazırlıklarını sürdüren Mavi Beyazlılar, yarın Arsinspor ile yapılacak iddia kupasının son maçının ardından Pazar’a dönecek.

A+A-

Lig hazırlıklarını Yozgat’ta sürdüren Pazarspor, yarın Arsinspor ile karşılaştıktan sonra Pazar’a dönerek lig başlayana kadar çalışmalarını ilçede devam ettirecek. Teknik Direktör Şevki Tonyalı hazırlık kampında eksiklerini en iyi şekilde gördüklerini belirterek, “Havza’dan sonra özellikle Yozgat kampında yapmış olduğumuz iddia kupası maçları aynı zamanda mini bir lig tecrübesi oldu. Son iki maçımızda Çankırı’ya 3-0, Telekom’a da 2-0 mağlup olduk. Forvetteki eksikliğini hissettiğimiz gol ayaklarının sakatlık ve ceza durumunda bize yaşatacağı sıkıntıyı lig öncesinde canlı olarak tecrübe ettik. Telekom karşısında maçın ilk dakikasında kalemizde gördüğümüz gole cevap vermekte zorlandık. Takım oyunu olarak istediğimizi ortaya koymamıza rağmen gol yollarında eksik kaldık. Sadettin’in cezası, Eren’in de sakatlığı nedeniyle forma giyemediği müsabakada yük gol umudu olarak Abdülaziz’in üzerinde kaldı. Her ne kadar hazırlık müsabakalarında skor önemli değilse de moral olarak takımın motivasyonu açısından kazanmak gerekiyor. Son iki maçta gol atamadık. Arsin karşısında galip gelerek Pazar’a moralle dönmek istiyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum