1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Kastamonu’ya fark attı yumruk yedi!
Pazarspor Kastamonu’ya fark attı yumruk yedi!

Pazarspor Kastamonu’ya fark attı yumruk yedi!

Pazarspor Bayan hentbol takımı Kastamonu’da oynadığı müsabakada rövanşı farklı kazanırken saldırıya uğradı!

A+A-

Pazarspor Bayan hentbol takımı Kastamonu Üniversitesi Ayyıldız Gençlik Spor Kulübü ile deplasmanda oynadığı maçı 11 sayı farkla 36–25 kazanırken, rakip takımın saldırısına uğradı!

Müsabakada Pazarspor; Nazan 5, Neşe, Melda, Emel 2, Sevda, Tuğba 4, Merve, Milica, Ümran, Aslı, Yağmur 2, Gülsün 7, Tülin 5, Buket, Hatice 11 ve Gülsüm ile sahada yer aldı.

Sezonun ilk yarısında üç sayı farkla 29–26 yenildiği Kastamonu ekibini deplasmanda 11 sayı farkla mağlup eden Pazarspor, maçın her iki devresinde de üstün oynarken son bölümlerde genç oyuncularına süre verdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı da Pazarspor’un 17–12 üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabaka içerisinde farklı yenilgiyi kabullenemeyen Kastamonu ekibinin 6 numaralı oyuncusu, Pazarsporlu Tülin Pune’nin gözüne kasti yumruk attı, ardından da kaleci Milica Miloseviç’in üzerine yürüdü. Oyuncu kırmızı kart ile oyundan atılırken olaylara itiraz etmesi üzerine de hakem ikilisi gereksiz yere Teknik Direktör Fatma Badoğlunu Kırmızı Kart ile oyun alanı dışına gönderdi. Maçın ardından oyuncu Tülin Pune tedaviye götürüldü.

hent1.gif

hent2.gif
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum