1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Kemer mağlubiyetini Silivri galibiyetiyle telafi etti
Pazarspor Kemer mağlubiyetini Silivri galibiyetiyle telafi etti

Pazarspor Kemer mağlubiyetini Silivri galibiyetiyle telafi etti

Geçen haftayı deplasmanda Kemerspor karşısında 4-1 mağlup tamamlayan Pazarspor, bu hafta evinde oynadığı maçta Silivrispor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

A+A-

TFF 3. Lig 2. Grup 21. haftasında Pazarspor ile Silivrispor Pazar İlçe Stadı'nda bir araya geldi.

Karşılaşmayı Pazarspor 1-0 kazandı.

pazarspor10-002.jpg

Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Deniz Kükrek, Necmi Demir, Bekir Özçelik, Orhan Fahlıoğulları
Pazarspor: Fethi Bilgin, İbrahim Demirer, Aykut Civelek, Devrimcan Beyaz, Egemen Zengin (79' Mustafa Akpulat), Mehmet Mert Özkaptan (90' Hasan Kul), Mert Ege Özeren, Maksut Birben, Orhan Ağsay, Ali Özgür Basa, Yasin Mert Egeli (90' Kadir Çelik)
Teknik Direktör: Ali Rıza Sinan Bayraktar
Silivrispor: Cihan Topaloğlu, Güray Kula, Murat Akçay, Fuat Yaman, Oğulcan Enes Demiroğlu (4' Vahit Yaşar), Adem Çalık (62' Yusuf Atay), Güney Polat, Yunus Yaşar, İsmail Düzgün, İbrahim Fatih Dilek (66' Burak Seres), Gökdeniz Varol
Teknik Direktör: Sertan Güriz
Gol: DK 60: Yasin Mert Egeli (Pazarspor)
Sarı Kartlar: DK 33: Ali Özgür Basa (Pazarspor), DK 63: Fuat Yaman (Silivrispor), DK 83: Cihan Topaloğlu (Silivrispor), DK 90: Fethi Bilgin (Pazarspor)

pazarspor9-002.jpg

İlk yarısı denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen maçın 2. yarısında sporseverler, zevkli ve güzel bir futbol müsabakası izledi.

Kardan ağırlaşan statta oyuncular, top hakimiyetini sağlama noktasında zorlanırken, Pazarspor 60. dakikada güzel bir golle 1-0 öne geçti

Kalan dakikalarda Silivrispor, as oyuncularını da sahaya sürerek gol aradıysa da skoru değiştirecek hamleyi yapamadı.

Bu dakikalarda Pazarspor ani ataklarda bulduğu pozisyonlardan faydalanamayınca maçı 1-0 kazandı ve geçen hafta Antalya deplasmanında Kemerspor karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmiş oldu.

Bu galibiyetle Pazarspor puanını 28'e çıkarıp sıralamada da 10. sıraya yükselirken Play Off sınırındaki takımla arasındaki puan farkını da 8'e indirdi. Liderle aradaki fark ise 11 puana inmiş oldu.

pazarspor8-005.jpg

pazarspor7-007.jpg

pazarspor6-008.jpg

pazarspor5-010.jpg

pazarspor4-011.jpg

pazarspor3-013.jpg

pazarspor2-014.jpg

pazarspor1-013.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum