1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, Kemer mağlubiyetini Silivri ile telafi edecek
Pazarspor, Kemer mağlubiyetini Silivri ile telafi edecek

Pazarspor, Kemer mağlubiyetini Silivri ile telafi edecek

Geçen hafta deplasmanda Kemerspor’a 4-1 mağlup olan Pazarspor, Pazar günü evinde Silivrispor'u ağırlayacak. Kar nedeniyle kapanan stat temizlenirken, halı sahada maça hazırlanan takıma sürpriz bir destek ziyareti gerçekleşti.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar günü evinde grubun zorlu takımlarından Silivrispor’u ağırlayacak olan Pazarspor, hava koşulları nedeniyle çalışmalarını halı sahada yapıyor.

pazars2-005.jpg

Karla kaplı ilçe stadının maça hazır hale getirilmesi için ise yoğun bir çalışma yapılıyor.

pazars1-004.jpg

Bugünkü idmana Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, MHP İlçe Başkanı Zafer Demirçelik ile Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç; sürpriz bir ziyaret gerçekleştirip takıma moral vererek, baklava dağıttılar.

pazars3-004.jpg

Takımın geçen hafta nazara uğradığına dikkat çekerek, bu hafta Silivri karşısında oyuncuların bu mağlubiyeti telafi edeceğine inandıklarını söyleyen heyet, başarı dileklerinde bulundu.

pazars4-003.jpg

Pazarspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar ise Kemer deplasmanında eksik kadroyla mücadele ettiklerini ve mağlup olduklarını ifade ederek, “Silivri karşısında da eksiklerimiz var. Ancak sahada 11 kişi oynuyor. Bu hafta hiçbir mazeret üretmeden sahaya çıkıp kazanmak için mücadele vereceğiz. Rakibimiz son haftalarda namağlup bir grafik çiziyor. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanıp yükselme grafiğimizi sürdüreceğiz” dedi.

basliksiz-3.jpg

galeri.gif

video1.png


Pazarspor'a Silivri maçı öncesi baklavalı sürpriz paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum