1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor kıymetini bilememiş!
Pazarspor kıymetini bilememiş!

Pazarspor kıymetini bilememiş!

Pazarspor'da Ercan Ertemçöz döneminde bir türlü şans bulamayan kaleci Selçuk, Oktay Çevik'in çalıştırdığı Pendik'te baş tacı oldu!

A+A-

Pazarspor’dan Trabzonspor alt yapısına, oradan da tekrar yuvaya dönen ancak Ercan Ertemçöz döneminde gözden çıkarılarak takımdan gönderilen kaleci Selçuk Görmüş, Oktay Çevik’in çalıştırdığı Pendikspor’da adeta baş tacı oldu. Teknik Direktör Oktay Çevik, Pazarspor’u çalıştırdığı dönemden tanıdığı Selçuk’u Pendikspor’a alırken hiç tereddüt etmediğini belirterek, “Selçuk çok iyi bir kalecidir. Pazarspor’u çalıştırdığım dönemde ondaki bu cevherin de farkına varmıştık. Pazarspor’un böyle bir kaleciyi nasıl serbest bıraktığını hala anlamış değilim. Selçuk’u Pendikspor’a kazandırdıktan sonra burada hazırlık maçlarında kaleyi teslim ettim. Mükemmel maçlar çıkardı. Bir anda futbolseverlerin ve yönetimin de dikkatini çekti. Selçuk henüz yolun başında. Ben onun çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum” dedi.
 
Pazarspor’da Oktay Çevik ile birlikte çalışırken Pendikspor’da da kaleci antrenörü olarak görev alan Tahir Aksoy ise Selçuk’un iyi bir kaleci olduğunu belirterek, “Pazarspor’dan sonra Pendikspor’da da Selçuk ile çalışmaktan çok memnunuz. Her geçen gün kendini geliştiren Selçuk, efendiliği ve çalışkanlığıyla da bizim her zaman takdir ettiğimiz bir oyuncumuzdur. Selçuk’un Pendikspor’da kendini gösterip Milli takıma kadar yükseleceğine inanıyorum.” Diye konuştu.
 Teknik Direktör Oktay Çevik ve antrenör Tahir Aksoy gibi hocaların yanında çalıştığı için kendisini şanslı addeden Kaleci Selçuk Görmüş ise, “Pazarspor’dan ayrıldıktan sonra çok zor günler geçirdim. Son olarak yaşadığım stresten dolayı kaleciliği bile bırakmaya karar vermiştim. Ancak Oktay Çevik Hocam ile kaleci antrenörüm Tahir Aksoy bana sahip çıkarak Pendikspor’a çağırdılar. Bu benim kalecilik hayatımın belki de dönüm noktasıdır. Pendikspor’un Antalya kampında hocamın şans vermesiyle kendimi göstertme imkânı da buldum. Pazarspor’da çok zor bir dönem geçirdim. Bir kalecinin asli görevini bırakıp kendini ispat etmek gibi anlamsız durumlara düşmesi kadar kötü bir şey olamaz. Pendikspor’a geldiğim ilk gün kalede yer buldum. Burada hiçbir sorunum yok. Hocam şans verdiği müddetçe de görevimi en iyi şekilde yapıp bana güvenenleri kesinlikle mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum