1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Kocaeli deplasmanında 1-0 mağlup!
Pazarspor Kocaeli deplasmanında 1-0 mağlup!

Pazarspor Kocaeli deplasmanında 1-0 mağlup!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 27. haftasında Pazarspor deplasmanda Kocaeli Birlikspor'a 1-0 mağlup oldu.

A+A-

KOCAELİ BİRLİKSPOR: 1  PAZARSPOR: 0
STAD: Alparslan Türkeş
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya ***, Armağan Çekinmez ***,  Habip Tiryaki ***
KOCAELİ BİRLİKSPOR: Fatih Öztürk  ***, Engin Aktürk ***, Recep Yılmaz ***, Ufukhan Bayraktar *** Turgay Gölbaşı ***, Efe İnanç  *** Dk. 58  Maksut Taşkıran ***), Cafercan Aksu ***, Adnan Güngör ***, Ramazan Altıntepe  ***, Gökhan Meral  *** (Dk. 83 Erhan Şentürk ***), Üstün Bilgi *** (Dk. 72 Feyyaz Aydil ***)
PAZARSPOR: Onur Bilgin ***, Hasan Güleryüz ** (Dk. 72 Gazanfer Aydın **), Nuh Aşkın ***, Ali Görkem Aydın ***, Devrimcan Beyaz  ***, Uğur Yanıkdemir  ***, Cabir Coşar ***, Tugay Adamcıl ***, Serkan Çelik ** (Dk. 59 Taner Yılkdız **), Mülayim Erdem ***, Ahmet Kuru  ** (Dk. 66 Tayyib Kanarya **)
GOLLER: Dk. 30 Cafercan Aksu
SARI KARTLAR: Dk. 29 Nuh Aşkın, Dk. 56 Ali Görkem, Dk 82 Turgay Adamcıl, Dk 90 Tayyib Kanarya (Pazarspor), Dk. 57 Adnan Güngör, Dk. 90 Feyyaz Aydil (K.Birlik)

cetv27.png

GOL PENALTIDAN GELDİ

Alparslan Türkeş Stadı’nda saat 13.30’da başlaya karşılaşmaya her iki ekip de temkinli başladı. İlerleyen dakikalarda maçta üstünlüğü ele alan Kocaeli Birlikspor, 30. dakikada arzuladığı gole kavuştu. Bu dakikada gelişen Birlikspor atağında Adnan Şengün ceza alanı içinde topa sert vurdu. Top Hasan Güleryüz’ün eline çarptı.

İLK YARI 1-0 BİRLİKSPOR

Orta hakem Erdoğan Özkaya orta noktayı gösterdi. Penaltı atışını Cafercan kullandı ve Kocaeli Birlikspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Yeşil Siyahlı ekip ikinci gol için bastırsa da gol atma başarısını gösteremedi ve ilk yarı 30. dakikada Cafercan’ın penaltıdan attığı golle Kocaeli Birlikspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

KOCAELİ BİRLİK BASKILI OYNADI

Ev sahibi ekip ikinci yarıya daha atak başladı. Peş peşe gol pozisyonuna giren Birlikspor, bu pozisyonlardan gol sesi çıkartamadı. Yeşil Siyahlı ekip, son on dakika çok üstün bir oyun ortaya koysa da karşılaşma ilk yarı atılan tek golle Kocaeli Birlikspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum