1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor lider Kırşehir ile puanları paylaştı
Pazarspor lider Kırşehir ile puanları paylaştı

Pazarspor lider Kırşehir ile puanları paylaştı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Pazarspor, 32. hafta maçında sahasında lider Kırşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Geçen sezon Pazarspor’u çalıştıran Selahaddin Dinçel’in ekibi lider Kırşehir Belediyespor, eski 4 Pazarsporlu Sinan Uzun, Turgay An, Taha Batuhan Yayıkcı ve Cihad Ateş’in de yer aldığı kadrosuyla Pazar’dan 1 puan aldı.

paz1-056.jpg

Bu sonuçla Kırşehir Belediyespor şampiyonluk iddiasını sürdürürken Pazarspor da Play-off şansını sürdürdü.

paz3-039.jpg

STAT: Pazar İlçe
HAKEMLER: Ali Karatutlu, Musa Murat Emre, Mehmet Gökhan Ceylan
PAZARSPOR: Ceyhun Demircan, Mehmet Ali Kıran (dk.70 Kazım Kopuz), Gökalp Seçal, Mert Özmen, Aykut Civelek, Oktay Gümüş (dk.87 Maksut Birben), Muhammed Emin Balcılar, Soner Ergençay, Mehmet Aytemiz (dk.59 Can Vural), Ozan Karabacak, Emre Gemici
TEKNİK SORUMLU: Ergün Aytekin
KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR: İsmet Yumakoğulları, Erdinç Karakaş, Fatih Şen, Cabir Coşar, Turgay An (dk.89 Emrah Kaya), Ogün Bayrak, Uğur Ayhan (dk.61 Cihad Ateş), Murat Şimşek, Taha Batuhan Yayıkcı, Sinan Uzun (dk.78Fahrettin Bıyıklı, Ali Han Tunçer
TEKNİK SORUMLU: Selahaddin Dinçel
GOLLER: Dk.23 Sinan Uzun (Kırşehir Belediye Spor), dk.79 Muhammed Emin Balcılar (Pazarspor)
KIRMIZI KART: Dk.45 Ali Han Tunçer (Kırşehir Belediye Spor), dk.70 Emre Gemici (Pazarspor)  
SARI KARTLAR: Dk.21 Uğur Ayhan, dk.45 Ali Han Tunçer, dk.90 İsmet Yumakoğulları (Kırşehir Belediye Spor), dk.24 Emre Gemici, dk.45 Ozan Karabacak, dk.73 Mert Özmen (Pazarspor)  

paz2-049.jpg

Lider Kırşehir Belediyespor 3. ligin 32. haftasında Rize’de Pazarspor ile berabere kaldı.2. sıradaki Esenler Erokspor da Bergama deplasmanında berabere kalınca puan farkı korundu. Kırşehir Belediyespor’un gelecek hafta evinde alacağı beraberlik şampiyonluk için yetiyor.

paz4-033.jpg

Maçın ilk yarısında henüz 23. dakikada Sinan Uzun’un attığı golle yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti. Maçın 45. dakikasında Ali Han Tunçer ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımın 10 kişi bıraktı.

Maçın ikinci yarısının 70. dakikasında bu kez Pazarspor’da Emre Gemici ikinci sarıdan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

paz10-007.jpg

Maçın 79. dakikasında Muhammed Emin Balcılar’ın attığı golle Pazarspor durumu 1-1’e getirdi. Maç bu skor ile sona ererken lider Kırşehir Belediyespor puanını 60’a yükseltti.
Pazarspor da puanını 44'e çıkarırken 5. sıra ile olan 5 puanlık fark devam etti. 

paz9-010.jpg

Şampiyonluk yarışının bir diğer önemli maçında Esenler Erokspor İzmir’de Bergama Belediyespor’a konuk oldu. Maç 1-1’lik skor ile biterken Esenler ve Kırşehir arasındaki puan farkı korundu. Kırşehir Belediyespor haftaya evinde ağırlayacağı Bergama Belediyespor ile en az berabere kalması duurmunda şampiyonluğunu ilan edecek ve direkt olarak 2. lige yükselecek.

paz8-015.jpg

paz7-017.jpg

paz5-030.jpg

KALAN MAÇLAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum