1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor lige 3 puanla başladı
Pazarspor lige 3 puanla başladı

Pazarspor lige 3 puanla başladı

Pazarspor yeni teknik ekibi ve gençleştirilmiş kadrosuyla, evinde ağırladığı Erzincanspor’u 76. dakikada Hasan’ın penaltıdan attığı golle 1-0 yendi.

A+A-

Pazarspor yeni teknik ekibi ve gençleştirilmiş kadrosuyla, evinde ağırladığı Erzincanspor’u 76. dakikada Hasan’ın penaltıdan attığı golle 1–0 yendi.






Stat: Pazar
Hakemler: Tekin Günezler **, Mehmet Örünk **, Gökhan Yumlu **.
Pazarspor: Hakan ***, Mikail Üzümcü **, Ali **, Mahmut **, Hakan ***, Ramazan **, Bora **, Eren ***, Sadettin ** (Dak. 87 Barış ?), Yasin ** (Dk. 46 Hasan ***), Abdülaziz ** (Dak. 70 Mikail İnce **)
Erzincanspor: Neşet **, Okan **, Recep ***, Fatih **, Tuncay **, Serkan **, Erkan **, Kenan **, Kemal ** (Dk. 84 Halil *), Osman **, Erol ***.
Gol: Dak. 76 Hasan (Penaltı) Pazarspor
Sarı Kartlar: Mikail İnce(Pazarspor), Erkan, Kemal, Osman (Erzincanspor)

Karşılaşmaya her iki takım da temkinli başladı. Pazarspor evinde oynuyor olmasına rağmen ilk yarıda oldukça tutuk ve pozisyon üretmekte zorlanan bir tablo ortaya koydu.

Erzincanspor ise deplasmanda oynuyor olmanın da tutukluğuyla Pazarspor’un oyun anlayışına ayak uydurunca karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısından kısır bir 45 dakika olarak kayda geçti.

Pazarspor müsabakanın ikinci yarısında Yasin’in yerine Hasan’ın oyuna girmesiyle biraz daha hareketlendi.

52. dakikada Erzinanspor çok tehlikeli bir atak geliştirdi. Erol’un sert vuruşunu Pazarspor kalecisi Hakan mükemmel bir refleksle çelerken meşin yuvarlak önce yan sonra üst kale direğine vurup geri döndü. Mutlak gol tehlikesini Pazarspor defansı uzaklaştırdı.

Pazarspor, aradığı gole, oyuna ikinci yarıda dahil olan Mikail İnce ve Hasan’ın çabalarıyla 76. dakikada ulaştı. Bu dakikada Mikail İnce şahsi gayretleriyle orta sahadan aldığı topu ceza alanındaki Hasan’a gönderdi. Hasan kaleciyle çapraz pozisyonda karşı karşıya kalmışken defansın müdahalesiyle yere düşünce hakem penaltı noktasını gösterdi.
Penaltı vuruşunu kullanan Hasan, kaleci Neşet’in müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı ağlara göndererek Pazarspor’u 1–0 öne geçirdi.

Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Pazarspor evinde oynadığı ligin ilk müsabakasından 3 puanla ayrılarak moral buldu.


TEKNİK DİREKTÖR TONYALI: CAMİAYA HAYIRLI OLSUN
Maç sonrası kameralarımıza değerlendirmelerde bulunan Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, zor da olsa galip geldiklerini belirterek, ilk maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İşte Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı'nın maç sonrası açıklamaları:




BAŞKAN HÜSEYİN YANGIN: ÇOK MUTLU OLDUK
Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın da müsabaka sonrası Teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek lige 3 puanla başlamanın mutluluğunu paylaştı. Başkan Yangın ligin ilk müsabakası olmasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyarak galip geldiklerini söyledi. İşte Başkan Hüseyin Yangın'ın açıklamaları:




1. Hafta toplu sonuçlar:
Çankırı Bld. 3 - 0 Y. Yozgatspor  
Değirmendere 4 - 1 A. Sebatspor  
Araklıspor 1 - 1 Erzurumspor  
Pazarspor 1 - 0 Erzincanspor  
KDÇ Karabük 2 - 1 Arsinspor

Gelecek Hafta (23 Ağustos Perşembe)
Arsinspor  -  Değirmendere
Y. Yozgatspor  -  KDÇ Karabük  
Erzurumspor  -  Pazarspor  
A. Sebatspor  -  Araklıspor
Erzincanspor  -  Çankırı Bld.

Puan Cetveli


Naci GÜVEN'in maç yazısı____ TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum