1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI!
PAZARSPOR LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI!

PAZARSPOR LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI!

Evinde Ümraniyespor'u ağırlayan Pazarspor, maçı 1-0 kaybederek son sıradaki yerini sağlama aldı!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Ligde 1 puanla son sırada yer alan Pazarspor, evinde ağırladığı Ümraniyespor'a da 1-0 mağlup oldu.

Pazarspor'un hiç bir varlık ortaya koyamadığı maçta tarihi farkı önleyen isim ise kaleci Fethi oldu.

pazar_umraniye01.jpg

Stat: İlçe
Hakemler: Bülent Çenet, Berkan Püsküller, Asker Açıkgöz
Pazarspor: Fethi, Hacı Şükrü (Dk. 61 Mustafa Akpulat), Serkan (Dk. 82 Emral), Gökhan, Muhammet, Ozan, Taner, Tugay, İzzet, Aykut, Mert Ege (Dk. 52 Mehmet Aytemiz)
Ümraniyespor: Burak, Ziya, Yaser (Dk. 71 Eren), İbrahim, İlhan (Dk. 83 Yasin), Erol, Mehmet Öztonga, Eser (Dk. 46 Bahadır), Samet, Tarık, Oğuz
Gol: Dk. 78 Eren (Ümraniyespor)
Sarı kartlar: Dk. 57 Taner, Dk. 90+2 Tugay (Pazarspor) 

pazar_umraniye02.jpg

Ligde 7. hafta sonunda 6 maç geride kalırken 1 puanla son sıraya yerleşen Pazarspor, evinde Ümraniye karşısında da hiçbir varlık gösteremediği maçı 1-0 kaybederek kötü gidişe fren koyamadı.

İçeride dışarıda üst üste maç kaybeden ve henüz galibiyetle tanışamayan Pazarspor’da kötü gidişe son verilemezken taraftar da takımına küstü. Ümraniye maçına taraftar ilgi göstermezken, maç adeta protokole oynandı!

Karşılaşma sonrası Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, soyunma odasında futbolcu ve teknik heyete bir konuşma yaptı ve kötü gidişe son verilmesini istedi. Edinilen bilgiye göre, Yangın’ın, “İstanbul’da bir gemim battı, bir de burada Pazarspor gemisini batırmayın’ dediği ve bu konuşma esnasında bazı yöneticilerin gözyaşı döktüğü belirtildi.

pazar_umraniye03.jpg

Maça konuk ekip hızlı başlarken üst üste yakalanan net pozisyonlardan forvet elemanları faydalanamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi

İkinci yarıda ise baskısını artıran Ümraniyespor Fethi’nin kalesinde devleştiği maçta 78. dakikada Eren’in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu ve Ümraniyespor puanını 12’ye çıkararak 4. sırada yer alırken Pazarspor 1 puanla son sırada kaldı. 

galeri.gif

cetv6.png

pazar_umraniye04.jpg

pazar_umraniye05.jpg

galeri.gif

pazar_umraniye06.jpg

pazar_umraniye07.jpg

galeri.gif

pazar_umraniye08.jpg

pazar_umraniye09.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
29 Yorum