1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor maçı meydandan naklen verilecek
Pazarspor maçı meydandan naklen verilecek

Pazarspor maçı meydandan naklen verilecek

Digiturk, Pazar'dan gelen yoğun talebe olumlu cevap verdi. Malatya'da yarın oynanacak Play-off maçı Pazar Meydanındaki dev ekrandan canlı verilecek.

A+A-

Pazarspor’un yarın saat 16.00’da Fatih Karagümrükspor ile Malatya İnönü Stadında oynayacağı Play-off yarıfinal maçı, Lig TV’den alınan özel izinle Pazar Belediye Parki önündeki dev ekrandan canlı olarak verilecek.

Pazar53’deki, karşılaşmanın Lig TV’den yayınlanacağı haberinin ardından birçok taraftarın şifresiz yayın ve maç izleme taleplerini dikkate alan yayıncı kuruluş, özel izinle maçı şehir meydanındaki dev ekrandan yayınlama kararı aldı.

Digiturk Bölge Bayii Kuzey Dijital işletme müdürü İshak Saydi, gelen talepleri değerlendirmeye aldıklarını ifade ederek, “Ticari departman müdürümüz sayın Volkan Yeşilkök ve Karadeniz Bölge Müdürümüz Barış Teker’in yoğun temasları neticesinde şifreli olmasına rağmen Pazarspor – Fatih Karagümrükspor Pazar Belediye Meydan Parkı’ndaki büyük ekrandan canlı olarak yayınlayacağız” dedi.

Digiturk Karadeniz Bölge Müdürü Barış Teker, 2 ve 3. Lig’e desteklerinin yayınlar ile devam edeceğini ifade ederek, son olayda da vatandaşların taleplerine olumlu cevap alarak bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum