1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor mağlubiyetle başladı
Pazarspor mağlubiyetle başladı

Pazarspor mağlubiyetle başladı

İddaa Kupasının ilk maçında Antalya'da Maltepespor ile karşılaşan Pazarspor müsabakayı 2-0 kaybetti. 2. maç salı günü Erzincan ile.

A+A-

Pazarspor: Kılıçaslan ?, Sinan**, Emre **, Mahmut **, Hakan **, Erdinç **(Dk.46 Fatih **), Ozan **(Dk. 70 Müjdat *), Gökhan **(Dk.70 Emre Dereci **), Sadettin *(Dk.46 Özgür *), Mikail ? (Dk.2 Serdar **), Hasan **.
Maltepespor: Serdar **, Osman **, Necdet **, Umut **, İsrafil **, Serkan **, Kemal **, Uğur **, Cenker **, Mustafa ***, Hızır ***.
Goller: Dak. 20 Hızır, Dak.87 Mustafa (penaltıdan) Maltepespor
İddaa tarafından Antalya’da düzenlenen futbol turnuvasının ilk müsabakasında Pazarspor Maltepespor’a 2–0 mağlup oldu.
Maçın daha 2. dakikasında kaleci Kılıçaslan topa ceza alanı dışında elle müdahale edince kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Teknik heyet bu dakikada Mikail’in yerine yedek kaleci Serdar’ı oyuna dahil etti.
20. dakikada Maltepespor Hızır’ın attığı golle 1–0 öne geçti
Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken Pazarspor 2. yarıda rüzgâra karşı mücadele verdi. Beraberlik için rakip kalede gol arayan Mavi Beyazlılar istediği golü bulamadı.
87. dakikada ise Maltepespor bir penaltı vuruşu kazandı. Bu dakikada Mustafa’nın penaltıdan attığı golle Maltepespor skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Pazarspor kupadaki ilk maçından 2-0 mağlup ayrıldı
Menajer Sadık Biber iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve İddaa kupasının da lig için son prova olduğunu belirterek, “İlk maçımızda talihsiz bir yenilgi aldık. Maltepespor güçlü bir ekip. Ancak maçı biz ilk dakikada kaybettik. Kaleci Kılıçaslan’ın mutlak gol kokan bir pozisyonda topa ceza alanı dışında elle müdahalede bulunması ile 10 kişi kaldık. En önemlisi de Kılıçaslan’ın yerine yedek kaleci Serdar’ın girebilmesi için Mikail’i oyun dışına almak zorunda kaldık. Bu da tabii ki oyun sistemimizi altüst etti. Antalya’da iyi bir çalışma ortamı bulmamıza rağmen fazla hazırlık maçı oynayamadık. Maltepe karşısına çıkarken sadece 2 hazırlık maçı yapmıştık. İddaa turnuvası bir anlamda bizim lig öncesi hazırlık maçlarımızı tamamlamamıza da vesile olacak. Salı günü Erzincanspor ile kupadaki 2. maçımızı oynayacağız.” Dedi. (Hızır TONYALI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız