1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Minikler Takımı Ordu'da
Pazarspor Minikler Takımı Ordu'da

Pazarspor Minikler Takımı Ordu'da

Pazarspor minik takımı Ordu’da Yapılacak olan Türkiye şampiyonası grup maçları için 18 kişilik kadrosuyla bu ile hareket ettiler.

A+A-

Naci GÜVEN - 2006–2007 Sezonunu Rize ili şampiyonluğuyla olarak tamamlayan Pazarspor minik takımı Ordu’da Yapılacak olan Türkiye şampiyonası grup maçları için 18 kişilik kadrosu ile çalıştırıcılar Kadem Morgül ve İsmail Payal eşliğinde bu ile gittiler. Minik sporcuları aileleri uğurlayarak, başarılar dilediler.

Pazarsporlu minikler, bu gurupta Samsun, Amasya, Sinop ve Rize takımları arasında karşılaşma yapacaklar. Çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını ifade eden Kadem Morgül, “Bu çocuklarımız uzun süredir özveriyle çalışarak şampiyon olmuşlardır. Ayrıca ailelerinin de çok katkıları olmuştur. Türkiye Şampiyonası için yapacağımız gurup maçlarından da başarıyla ayrılacağımıza ve devamının geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum