1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor miniklerde şampiyon
Pazarspor miniklerde şampiyon

Pazarspor miniklerde şampiyon

2006–2007 sezonu Rize Minikler Ligi Pazarspor’un şampiyonluğu ile sona erdi. Final maçında Pazarspor Rizespor'u 3-2 mağlup etti.

A+A-

Mustafa BAYRAK & Naci GÜVEN
2006–2007 sezonu Rize Minikler Ligi Pazarspor’un şampiyonluğu ile sona erdi. Pazarsporlu oyuncular Ferdi Birben ve Muhammet Avcı da, Van ilinde yapılacak minikler milli kampına çağırıldılar.
Final karşılaşmasında Ç. Rizespor’u 3 -2 yenen Pazarspor minikleri Rize il birincisi oldu. İki takımın katılacağı Türkiye şampiyonasına Pazarspor ile Ç. Rize, Haziran ayında oynanacak karşılaşmalarda Rize ilini temsil edecekler.
 
Stat: Ekrem Orhon
Hakem: Osman Tüfekçi
Pazarspor: Aziz ***, Ferdi ***, Semih ***, Ercüment ***, Gökhan ****, Hakan ****, Enis ***(Şeref **), Şükrü ****.
Rizespor: Oğuzhan ***, Orhon ***,Yunus ***, Muhammet **, Oğuzhan **, Recep **, Şan ***, Mahsun ***.
Goller: Dk. 8 ve 30 Şükrü, Dk. 39 Hakan (Pazarspor). Dk. 43 Mahsun, Dk. 44 İsmail (Rizespor)

1994 doğumlu sporcuların katıldığı Rize il minikler ligine 2 gurupta 15 takım katıldı. Pazarspor guruptan yükseldiği eleme maçlarının tümünü kazanarak ezici bir üstünlükle il şampiyonu oldu.

Pazar İlçe Kaymakamı Yalçın sezgin, maçtan sonra Minik sporcuları makamında kabul ederek, Şampiyonluklarını kutladı ve futbolculara birer kitap hediye etti.
 Minik sporcuların kupası Perşembe günü oynanacak köyler arası futbol turnuvası final maçından sonra Kaymakam Sezgin tarafından verilecek.

Pazarspor Minik takım antrenörü Kadem Morgül, yaptığı açıklamada, “Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın’ın İstanbul’dan gelerek bu karşılaşmayı izlemesi alt yapıya ne kadar önem verdiğinin bir ifadesidir. Minik sporcularımız bu şampiyonluğu Başkanları Hüseyin Yangın’a armağan ettiler” dedi.

Çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını ifade eden Morgül, “Bu çocuklarımız uzun süredir özveriyle çalışarak şampiyon olmuşlardır. Ayrıca ailelerinin de çok katkıları olmuştur. Türkiye Şampiyonası için yapacağımız gurup maçlarından da başarıyla ayrılacağımıza ve devamı geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum