1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Musa Devrim'e emanet
Pazarspor Musa Devrim'e emanet

Pazarspor Musa Devrim'e emanet

Hakan Tecimer'in istifasıyla boşalan Pazarspor teknik direktörlüğüne alt yapı hocalarından Musa Devrim getirilirken, Devrim'in yardımcılıklarını ise Bahadır Basa ile Kenan Sivrikaya yapacak.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor’da teknik direktörlük, alt yapı hocalarından Musa Devrim’e emanet edildi.

musa.jpg

Pazar günü İzmir deplasmanında Tire 1922’ye konuk olacak Pazarspor’u maça Musa Devrim çıkaracak.

Bu maçta alınacak skora göre Pazarspor’un hoca konusunda arayışlarını netleştireceği öğrenildi. Musa Devrim ile bu maçta alınacak iyi bir sonucun kendisi ile devam edilmesi noktasında da belirleyici olabileceği ifade edildi.

Devrim’e kaleci hocası olarak Kenan Sivrikaya’nın yardımcı olacağı belirtilirken yine Bahadır Basa’ya da yardımcı hoca konusunda teklif götürüldüğü ifade edildi.

Tire 1922 maçında takımın performansında bir değişiklik görülmez ise yeni hoca konusunda çalışmaların hızlandırılacağı da vurgulandı.

Aslen Hemşinli olan ve memleketine geldikten sonra Ağustos ayında Pazarspor alt yapısında göreve başlayan Musa Devrim'in TFF'deki bilgileri ise şu şekilde:

musadevrim.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum