1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR NAZİLLİ'Yİ PERİŞAN ETTİ
PAZARSPOR NAZİLLİ'Yİ PERİŞAN ETTİ

PAZARSPOR NAZİLLİ'Yİ PERİŞAN ETTİ

Pazarspor deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanıştı ve ligde rahat bir nefes aldı.

A+A-

Pazarspor deplasmanda Nazilli Belediyespor'u net bir skorla mağlup ederek hem haftalar sonra galip geldi hem de bitime 2 maç kala ligde rahat bir nefes aldı.

İlk yarısı da Pazarspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın son dakikalarında Ahmet Kuru ve oyuna sonradan giren Mehmet Aytemiz'in golleri skoru belirledi.

pazar_nazilli03.jpg

Pazarspor 3 puanı deplasmanda 3 golle alırken puanını da 36'ya yükseltmiş oldu. 

Mavi Beyazlı ekip kalan 2 maçının birini bu hafta Gölbaşıspor ile iç sahada, diğerini ise deplasmanda Kahramanmaraşspor ile oynayacak.

pazar_nazilli04.jpg

Karşılaşma sonunda bazı taraftarların yönetim aleyhine ettiği hakaretler karşısında tepki gösteren bir yönetici ise taraftarlar tarafından tartaklanmak istendi.

Araya giren bazı taraftar ve yöneticiler tarafından tartışma önlenmeye çalışırken olaya polis müdahale ederek bu kişileri uzaklaştırdı.

Stat: Nazilli İlçe
Hakemler: Ercan Hellaç, Mustafa Gül, Emre Aslan
Nazilli Belediyespor: İbrahim, Lider, Bora, Hüseyin Bülbül, Hüseyin Akoğlu (46' Eren), Yasin, Arda, Caner (68' Osman), Sedat (74' Erdi), Tufan, Halil
Pazarspor: Fethi, Hasan Güleryüz, Nuh, Ali, Uğur (74' Mehmet Aytemiz), Cabir, Taner (68' Mülayim), Tuğay (78' Burhan), Serkan, Aykut, Ahmet
Goller: 33’ Hasan Güleryüz, 84’ Ahmet Kuru, 90’ Mehmet Aytemiz (Pazarspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

33'üncü dakikada Pazarspor atağında Aykut meşin yuvarlağı, sağ kanattaki Hasan'a aktardı. Hasan yaklaşık 30 metreden nefis bir şutla topu ağlara yolladı ve Pazarspor deplasmanda 1-0 öne geçti.

55'inci dakikada Nazilli Belediyesporlu Caner'in arka direğe ortaladığı topa Eren, gelişine çok sert vurdu. Kaleci Fethi mükemmel uzanıp topu kornere tokatladı.

pazar_nazilli02.jpg

MAÇTA KISA SÜRELİ GERGİNLİK ÇIKTI

72'nci dakikada Pazarsporlu Tuğay Nazilli Belediyespor yedek kulübesinin önünde geçirdiği sakatlık sonrası kalkmakta gecikince ev sahibi takımın teknik adam ve futbolcuları olaya tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik büyümeden engellendi.

84'üncü dakikada Sağ çaprazdan Nazilli Belediyespor ceza sahasına giren Ahmet'in şutunda kaleci İbrahim topu çeldi. Meşin yuvarlağı önünde bulan Ahmet'in ikinci vuruşu skoru Pazarspor lehine 2-0'a getirdi.

90'ıncı dakikada Aykut'un pasıyla başlayan Pazarspor atağında topla savunmanın arkasına sarkan Mehmet Aytemiz, topu ağlara gönderdi: 3-0

Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maç konuk ekip Pazarspor'uın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi...

pazar_nazilli01.jpg

cetv32.png

                   33.hafta.png

                   34.hafta.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum