1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR OKTAY ÇEVİK İLE DEVAM
PAZARSPOR OKTAY ÇEVİK İLE DEVAM

PAZARSPOR OKTAY ÇEVİK İLE DEVAM

Pazarspor teknik direktör konusunda Oktay Çevik ile devam kararı aldı.

A+A-

Geride kalan son beş haftada takımın başına geln Oktay Çevik ile 2015-2016 sezonu için anlaşmaya varıldı.

oktay2-001.jpg

Bir kaç gündür yapılan görüşmelerin ardın bugün anlaşmaya varılan Oktay Çevik, “Ben zaten Pazar’ın bir evladıyım. Bana en zor zamanda dahi teklif geldiği zaman hiç tereddüt etmeden kabul ettim ve görevimi başarılı bir şekilde tamamladım. Yine benimle çalışmak istendiği için bugün buradayım İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz.” dedi.

oktay1-001.jpg

Başkan Vekili Osman Devrim Telatar ise yaptığı açıklamada, “Oktay hocamız ile anlaştığımız için mutluyuz. Oktay hocamız tecrübesi ve bilgi birikimi sayesinde Pazar’a ve Pazarspor’a çok şeyler katacağına inanıyoruz. Oktay hocamız ile beraber bu yıl güzel işler yapacağız” diye konuştu.

imza-001.jpg

Oktay Çevik’in yardımcılığına yine Adem Nebioğlu getirilirken, kaleci hocalığını Muhammet Köseoğlu, kondisyonerliği ise Aykut Erdoğan yapacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum