1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor santraforunu buldu
Pazarspor santraforunu buldu

Pazarspor santraforunu buldu

Pazarspor, daha önce Samsunspor, Altay, Orduspor ve Ünyespor takımlarında forma giyen tecrübeli oyuncu Murat İsmailoğlu ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Pazarspor Antalya kampında denemeye tabi tuttuğu Ünyesporlu Murat İsmailoğlu ile yarım sezonluk sözleşme imzaladı. Antalya kampında da denenen 27 yaşındaki oyuncu bugün Pazarspor tesislerinde düzenlenen törenle Mavi Beyazlı takımla sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. Samsunspor, Altay, Orduspor ve son olarak Ünyespor takımlarında forma giyen tecrübeli oyuncu Pazarspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, “Takımımız ekstra Play Off için grubun en şanslı ekibi. Giresun maçıyla başlayacak 14 maçlık maratonda bana göre en şanslı ekip Pazarspor’dur. Hep beraber taraftarlarımızla da el ele verip kenetlenmeliyiz. İnanıyorum ki Pazarspor olarak taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.
 
Murat İsmailoğlu’nun takımdan ayrılan Ali Fuat’ın yerine transfer edildiğini söyleyen Menajer Sadık Biber ise bu transferle takımın eksik mevkide oyuncusu kalmadığını belirterek, “Antalya kampında denediğimiz Murat ile her konuda anlaşarak 14 maçlık bir protokol yaptık. Ali Fuat’ın Bulancak’a gitmesi nedeniyle bu mevki için yaptığımız araştırma sonucunda Murat’ta karar kıldık. Antalya kampındaki Corner Cup turnuvasının son maçında Şekerspor ile yaptığımız maçın 65. dakikasında oyuna girip takımımızın 2 golünü atan Murat İsmailoğlu ile aradığımız santraforu da bulmuş olduk. Camiamıza hayırlı olsun.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız