1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor şen dönüyor
Pazarspor şen dönüyor

Pazarspor şen dönüyor

Yozgat’ta kamp çalışmalarını tamamlayan Mavi Beyazlılar İddia Kupası'nın son maçında Arsinspor’u 1–0 mağlup ederek Pazar’a döndüler.

A+A-

Havza, ardından da Yozgat’ta kamp yaparak lig hazırlıklarını devam ettiren Pazarspor, İddaa tarafından düzenlenen turnuvanın son maçında Arsinspor’u 1–0 mağlup etti. Mahmut’un ilk yarıda attığı golle maçtan galip ayrıldıklarını söyleyen Teknik Direktör Şevki Tonyalı, “Her şeyiyle iyi bir kamp dönemi geçirdik. Havza’da 1 hafta devam eden çalışmalarımızın neticesinde takımın genel yapısını oluşturduk. Yozgat kampında ise lige dönük en önemli çalışmaları yaptık. Takımın genel yapısı ortaya çıktı. Daha çok eksiklerimizi görme açısından İddia kupası çok faydalı oldu. Skordan çok oyun sistemimizi oturtmaya çalıştığımız bu kupada her sonucu aldık. Bütün oyuncularımıza forma şansı verdik. Son müsabakada Arsinspor karşısında galip gelerek Pazar’a dönüyoruz. Oyun olarak istediğimiz seviyeye yavaş yavaş ulaşıyoruz. Ligin ilk maçını evimizde Erzincanspor ile yapacağız. Oyuncularımıza 2 gün izin verdikten sonra Cuma günü toplanarak çalışmalarımızı yeniden başlatacağız.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum