1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR SERKAN ÇELİK İLE ANLAŞTI
PAZARSPOR SERKAN ÇELİK İLE ANLAŞTI

PAZARSPOR SERKAN ÇELİK İLE ANLAŞTI

İç ve dış transfer çalışmalarını hızlandıran Pazarspor, Derincespor'dan Serkan Çelik'le anlaştı. Burak ise Pazarspor'a veda etti.

A+A-

Transfer çalışmaların devam eden Pazarspor dış transferde Serkan Çelik ile anlaşmaya vardı. İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Mavi Beyazlı ekip Serkan Çelik’i kadrosuna dahil etti.

Beşiktaş alt yapısından yetişen 25 yaşındaki oyuncu İnegöl, 72 Batmanspor, Yozgat, Batman Petrolspor A.Ş. Siirt ve Derincespor takımlarında forma giydi. Orta sahanın ortasında görev yapan oyuncu 3. Lig’de 134 maçta 8 gol atarken, 2. Lig’de 5 maçta forma giydi.

transfer.jpg

Pazarspor Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Transfer çalışmalarımızı bu hafta biraz daha hızlandıracağız ve ilk kampımıza kadar yaklaşık 8-10 sporcuyu kadromuza dahil edeceğiz” dedi. 

Bu arada iç transferde daha önce Nuh ve Uğur ile el sıkışan Pazarspor, Devrimcan ve Aykut ile de anlaştı.

MİKAİL, BURAK VE ERDİNÇ GİTTİ, FEYYAZ YOLDA

Mikail, Erzurum BB ile anlaşırken, Erdinç de Karagümrük’e gitti. Muhammed Burak Taşdemir ise Aydınspor ile anlaştı. Feyyaz’ın ise Mersin İdman Yurdu ile Perşembe günü masaya oturması bekleniyor.

KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Bu arada Pazarspor yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuzda topbaşı yaparak başlayacak. 18 Temmuz’da ilk etap kamp için Erzurum’a gidecek olan Mavi Beyazlılar, 10 günlük çalışmanın ardından Pazar’a dönecek. Pazar’da devam edecek çalışmaların ardından yeniden Erzurum’da lig öncesi son etap kamp programının uygulanması planlanıyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum