1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, sezona hoca kriziyle başladı!
Pazarspor, sezona hoca kriziyle başladı!

Pazarspor, sezona hoca kriziyle başladı!

Hafta başı Pazarspor kulübünden yapılan açıklamada teknik direktör arayışlarına nokta konularak Tuğrul Metin isimli Antalyalı hoca ile anlaşma yapıldığı açıklanmıştı. Bugün yapılan açıklamada ise hocanın Pazar'a gelmekten vazgeçtiği duyuruldu!

A+A-

Hüseyin Yangın başkanlığında kurulan yönetimle sezona giriş yapan Pazarspor’da ilk icraat; Antalya’dan Tuğrul Metin isimli hoca ile anlaşma yapmak olmuştu.

Hafta başında kamuoyuna kulüp basın biriminden yapılan açıklama ile 5 kişilik bir teknik ekiple Tuğrul Metin’in getirildiği duyurulmuştu.

Bugün yine kulüpten yapılan basın açıklamasında ise hoca ile anlaşmanın bozulduğu ifade edildi. Gerekçe olarak ise hocanın ailevi sebepleri öne sürmesi gösterildi.

Pazarspor kulübünden, TUĞRUL METİN İLE ANLAŞILAMADI başlığıyla yapılan açıklamada “Pazarsporumuz’da önceki gün Pazar’a gelen ve karşılıklı yapılan görüşmeler neticesinde prensipte anlaşılan Teknik Direktör Tuğrul Metin ile anlaşmadan vazgeçildi” denildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Pazarspor Basın sözcüsü Rıfat Uluşahin yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi: “Kulüp olarak yeni sezonda teknik ekip ile ilgili bir süredir devam eden çalışmalarımızda önceki gün teknik direktör Tuğrul Metin’i Pazar’a çağırdık.  Davetimiz ile Pazar’a gelen ve yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaştığımız Tuğrul Metin hocamız Pazar’dan ayrılmasının ardından bize dönerek ailevi nedenlerden dolayı yeni sezonda bizlerle beraber olamayacağını belirtip müsaadesini istedi. Biz de hocamızın özel durumunu anlayışla karşılayıp kendisine teşekkür ettik. Bu doğrultuda Tuğrul Metin hocamızla yoları ayırmamızın ardından hızla yeni teknik ekip arayışlarına başladık. Transfer komitemiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekte ve bir iki gün içinde yeni hocamız ile masaya oturacağız.” ifadelerine yer verildi.

İLGİLİ HABER: Pazarspor yeni hocada karar kıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum