1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor sezonu galibiyetle açtı
Pazarspor sezonu galibiyetle açtı

Pazarspor sezonu galibiyetle açtı

Pazarspor sezon açılış müsabakasında Ofspor ile yaptığı maçı 2-1 kazandı. Kurban kesilerek yapılan açılışta oyuncular taraftarlara tanıtıldı.

A+A-

Pazarspor Havza ve Yozgat kamplarını tamamlayarak döndüğü Pazar’da ligin başlamasına 1 hafta kala evinde Ofspor ile sezon açılış müsabakası oynadı.





Kurban kesilerek sezon açılışının gerçekleştiği Pazar ilçe stadında, sanatçıların katılacağı program, aynı zamanda Pazarspor Genel İdare Kurulu üyesi de olan müteahhit Yavuz Telatar’ın vefatı nedeniyle gerçekleştirilmedi.

Futbolcuların taraftarlara tanıtımının ardından Pazarspor’un da bir dönem Teknik Direktörlüğünü yapan Mustafa Akçay’ın çalıştırdığı Ofspor ile bir açılış müsabakası yapıldı

Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olan Kaptan Erdinç Müsabakayı saha kenarından izlerken Pazarspor futbolcuları ve teknik heyeti de kendisine moral verdiler.

STAT: Pazar İlçe
HAKEMLER: Abdullah Kalafat ***, Osman Tüfekçi ***, Oktay Usta ***. PAZARSPOR: Abdurrahman ** (Dak. 47 Hakan **), Arda ***, Ali Ertekin *** (Dak.51 Alper **), Mahmut ***, Hakan Macit ***, Ramazan ***, Bora *** (Dak. 60 Mikail Üzümcü ***), Yasin *** (Dak. 75 Mikail ***), Eren ***, Sadettin ***, Abdülaziz ***.
OFSPOR: Muzaffer ** (Dak.48 İbrahim **), Ekrem ** (Dak. 55 Mehmet **), Numan **, Ercan **, Ahmet **, Savaş **, Ali Osman **, Veysi **, Ali ** (Dak. 63 Yunus **), Arslan **, A.Hamdi **.
GOLLER: Dak. 8 Arslan (Penaltıdan) Ofspor, dak. 23 Yasin, dak. 43 Ramazan (Pazarspor)

Maça Pazarspor hızlı başlarken Ofspor’un 8. dakikada ani geliştirdiği bir atakta kaleci Abdurrahman topla hareket halindeki Arslan’ı ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Arslan takımını 1–0 öne geçirdi.

Golden sonra rakip alanda ataklarını sıklaştıran Mavi Beyazlılar 23. dakikada Yasin’in golüyle beraberlik sayısını buldu.

İlk yarının bitimine 2 dakika kala bu kez Kaptan Ramazan’ın ayağından bir gol daha bulan Pazarspor 2–1 öne geçti.

 İlk yarısı bu skorla tamamlanan müsabakanın 2. yarısında her iki taraf da başka bir gol kaydına muvaffak olamayınca müsabaka Pazarspor’un 2–1 üstünlüğüyle sona erdi. Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Ofspor ile yaptıkları karşılaşmanın Cumartesi günü kendi evlerinde Erzincanspor ile oynayacakları ligin ilk müsabakası için iyi bir prova olduğunu belirterek, “Hem yeni oyuncuların stadı tanıması ve hem de maça 6 gün kala Ofspor gibi grubunun en iddialı takımıyla hazırlık maçı oynamak her yönüyle bize iyi bir prova oldu. İlk dakikalarda kendi hatamızdan meydana gelen bir penaltı golüyle mağlup duruma düşmemize rağmen futbolcularımız hırslanarak oyunu rakip sahaya yıktılar ve üst üste bulduğumuz gollerle de galibiyeti yakaladık. Her şeyden önce oyun anlayışımızın yerleşmesi için mücadele ediyoruz. Bu anlamda genç oyuncularla takviye ettiğimiz iskelet kadromuzun içerisindeki yetenekli ancak tecrübe eksikliği olan oyuncularımızın entegrasyonunu tamamlamaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olacağız” dedi.

Ofspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay da yaptığı açıklamada, sezona mevcut iskelet kadroyu koruyup eksik görülen birkaç mevkiye takviye yaparak girdiklerini ve ligde zirve mücadelesi yapacaklarını söyledi. Kalan eksik mevkilere gerekli takviyeleri yaparak lige sorunsuz bir başlangıç yapmak istediklerini de kaydeden Akçay, Pazar53 aracılığıyla tüm Pazarlılara selam göndererek Pazarspor’a da 2. Lig B Kategorisindeki mücadelesinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum