1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor şoku yaşıyor
Pazarspor şoku yaşıyor

Pazarspor şoku yaşıyor

Galibiyet için çıktığı Erzurum maçından 3-2 mağlup ayrılan Pazarspor'da adeta hayal kırıklığı yaşanıyor. Yarın oynanacak Kırşehir maçı son şans!

A+A-

Birinci:Yenilgiyi hak ettik
Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Pazarspor, 3. haftada 3 puan için çıktığı Erzurum karşısında aldığı mağlubiyetin şokunu yaşıyor.
Erzurumspor karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını kabul eden Teknik Direktör Mehmet Birinci, “Son haftalarda nedenini anlayamadığımız bir şekilde kendi sahamızda ve deplasmanda puan kayıpları yaşıyoruz. Erzurumspor karşısında oyuncularımı sahada tanıyamadım. Yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Yani bunun akabinde de ikinci yarıdaki oyuna bakarsak kötü oynayarak yenilgiyi hak ettik. Kötü oynamamıza rağmen 1–0 öne geçtik. Fakat ferdi hatalardan dolayı karşılaşmayı 3–2 kayıp ettik.” Dedi.
Sonuna kadar mücadele
Suçlu aramanın anlamı olmadığını, kalan maçlarda geçmişin telafisini yapmaya çalışacaklarını söyleyen Birinci, “Rakip takımlardan Y. Yozgat ile Giresunspor da berabere kaldılar. Bu hafta kazansaydık tam bizim günümüz olacaktı. Ama olmadı. Çok üzgünüz. Futbolcularımızı moral ve motivasyon olarak bu karşılaşmaya her ne kadar iyi hazırlamış olsak da bunu sahaya yansıtamadılar. Demek ki bir yerlerde noksanlıklar var. Geç de olsa bunları çözmemiz gerekiyor. Henüz her şey bitmiş değil. Suçlu aramanın hiçbir anlamı yok. Kötü oynadık ve istediğimiz sonucu alamadık. Ancak hedefimiz konusunda mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız