1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor son hazırlık maçında berabere kaldı
Pazarspor son hazırlık maçında berabere kaldı

Pazarspor son hazırlık maçında berabere kaldı

Önceki gün Ümraniyespor’a 2-0 mağlup olan Pazarspor Avanos kampının son hazırlık maçında Kartalspor ile 1-1 berabere kaldı.

A+A-

Avanos kampını sona erdirecek olan Pazarspor, 2 günlük aranın ardından tekrar Pazar’da toplanacak ve çalışmalarına burada devam edecek. Mavi beyazlılar, son hazırlık müsabakasında 2. lig Kırmızı grup takımlarından Kartalspor ile 1-1 berabere kaldı. Pazarspor 10. dakikada Cabir’in attığı gol ile öne geçerken Kartalspor’un golü ise 90. dakikada geldi. Pazarspor oyunun ikinci yarısında tüm genç oyuncularına sahada yer verdi.

Pazarspor sahaya Onur, Hasan, Devrim, Hakan Macit, Nuh, Taner, Cabir, Uğur, Can, Emre ve Nezir den oluşan kadrosu ile çıktı. İkinci yarıda ise Hakan Bozkurt, Ferdi, Oğuzhan, Aykut, Maksut, Kadir, Mert ve Mehmet oyuna girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum