1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor taraftarının huzuruna Rize'de çıkacak
Pazarspor taraftarının huzuruna Rize'de çıkacak

Pazarspor taraftarının huzuruna Rize'de çıkacak

Sahası onarıma alınan Pazarspor evindeki ilk maçını pazar günü Rize Yeni Şehir Stadı'nda Sarıyer ile oynayacak. Maç 19.00'da başlayacak.

A+A-

Konuyla ilgili Pazarspor kulübünden yapılan açıklamada şu çağrı yapıldı: “TFF ikinci lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Pazarsporumuz sezonun ikinci maçında Sarıyer ile karşılaşıyor. Sahamızda oynayacağımız ilk maçımızı bakım çalışmaları nedeni ile Rize Yeni Şehir stadında oynuyoruz. Sezonun ilk maçında takımımızı sahada yalnız bırakmamak için Pazar ve cevre ilçelerdeki özellikle de Rize’deki tüm sporseverleri Pazar günü saat 19.00’da Rize Yeni Şehir stadına bekliyoruz. Yeni sezonda taraftarının karşısına ilk defa çıkacak olan takımımızı desteklemek, onları yalnız bırakmamak için 90 dakika boyunca takımımıza 12. adamın gücünü göstermek için yediden yetmiş yediye tüm hemşerilerimizi ve sporseverleri Rize Yeni Şehir Stadı’na bekliyoruz. Maç İçin kulüp tarafından karşılanan araçlar Saat 17.00-17.30 saatleri arasında Pazarspor Kulübü Sosyal Tesisleri önünden hareket edecektir. TARİH: 7 EYLÜL 2014. SAAT: 19.00 STAD: RİZE YENİ ŞEHİR STADI”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum