1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor tat vermiyor!
Pazarspor tat vermiyor!

Pazarspor tat vermiyor!

Pazarspor Antalya kampında katıldığı İddaa Turnuvası'nın 2. maçını da kaybetti. Erzincanspor'a 1-0 yenilen Pazarspor tat vermedi.

A+A-

İddaa kupasının 2. maçında Erzincanspor ile karşılaşan Mavi Beyazlılar müsabakayı 1–0 mağlup kapattı. İlk maçta Maltepespor’a da 2–0 yenilen Mavi Beyazlı takım üst üste aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığına neden oldu.
Maçın 2. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunu Murat İsmailoğlu’nun ayağından değerlendiremeyen Mavi Beyazlılar 20. dakikada Recep’in ayağından yediği golle müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Stat: Antalya Titanic Otel
Hakemler: Özgür Kaya ***, Cafer Sarı ***, Hakan Taş ***.
Pazarspor: Serdar **, Fatih **(Dk.65 Mehmet Çakır **), Ali Ertekin **, Mahmut **, Hakan **, Mikail **(Dk.65 Mücahit *(Dk.75 Mustafa **), Sinan **(Dk.46 Yasin **), Emre **, Sadettin ** (Dk. 55 Ali Özgür **), Murat İsmailoğlu *, Müjdat *(Dk.46 Ozan **).
Erzincanspor: Güner **, Erkan **, Recep ***, Gürcan **, Fatih **, Cemil **, Ahmet **, Cüneyt **, Halil **, Serkan **, Ferhat **.
Gol: Dak.20 Recep (Erzincanspor)

Başkan Yangın hala umutlu
Kamp programını takip etmek için Antalya’ya giden Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın kupa maçını da izledikten sonra yaptığı açıklamada takımın kaybetmesine rağmen Maltepe maçından daha iyi olduğunu söyledi. Hocanın kadrodaki oyuncuların hemen hepsine şans verdiğine dikkat çeken Başkam Yangın, “Bu da maç skorlarına değil oyun anlayışına yönelik bir taktikle oynandığını gösteriyor. Daha çok gençlerin performansını denediğini zannediyorum. Kamp süresinin uzun olması tabii ki bazı sıkıntılara neden oluyor. Oyuncuların sıkıldıkları belli. Ancak hoca ve futbolcular arasında bir sıkıntı olduğuna inanmıyorum. Akşam kendileriyle oturup geniş bir değerlendirme yapacağız.. Taraftarlarımız umudunu kaybetmesin. Hedefimizi sonuna kadar zorlayacağız.” Diye konuştu. (Hızır TONYALI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum