1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor transferde atağa geçti
Pazarspor transferde atağa geçti

Pazarspor transferde atağa geçti

Pazarspor iç transferde Mikail ile yeniden 1 yıllık mukavele imzaladı. Dış transferde de Pendik'ten Özgür 2 yıllık imza attı. Bugün 2 imza daha var.

A+A-

5 Temmuz’da topbaşı yapmayı planlayan Pazarspor, iç ve dış transferde 2 imza birden attırdı. İlk imzayı iç transferde Mikail’e attıran Mavi Beyazlılar, dış transferde de Pendikspor’da forma giyen Pazar doğumlu genç oyuncu Özgür Mollamehmetoğlu ile 2 yıllık anlaşma yaptı.
Pazarspor Tesislerindeki imza töreninde konuşan Mikail, iç transferde ilk imzayı atan oyuncu olduğu için mutluluk duyduğunu belirterek,

“Geçen yıl bir puanla kaybettiğimiz hedefe bu yıl ulaşmak için mücadele vereceğiz. Pazarspor’da güzel günlerimiz oldu. Aynı şekilde bu sezon da yeni bir heyecanla Pazarspor’un başarısı için mücadele vereceğim.” Dedi.
Dış transferde de Pendikspor’un genç oyuncusu Özgür Mollamehmetoğlu ile 2 yıllık mukavele imzalayan Mavi Beyazlılar Boluspor Kalecisi Hakan ve İnegölsporlu santrafor Hüseyin Yıldız ile de prensipte anlaşmaya vardı. Her iki oyuncunun da bugün Ankara’da Eş Başkan Neşet Çakır’ın ofisinde mukavele imzalayacakları belirtildi.

Pazarspor kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, yeni yönetimin bu sezon hedef olarak belirlediği bir üst lige yükselme anlamında iç ve dış transferde bütçelerinin elverdiği ölçüde transferler gerçekleştireceklerini belirterek, “İç transferde büyük oranda takımın iskeletinin bozulmayacağını umuyorum. Gökhan, Mahmut ve Sadettin’in mukaveleleri devam ediyor. Bu oyuncularla yeni sezonda da birlikte olmak istiyoruz. Emre’nin taliplileri var. Çok yüksek bir talep olmadığı müddetçe bu oyuncumuzun da takımda kalmasını istiyoruz. Hakan Macit ile Hasan Aydınlı’nın 20 bin YTL ödemeleri halinde serbest kalma hakları var. Ancak bu iki oyuncumuzun da bu sezon devam etmeleri konusunda isteğimiz var. Kendileriyle son bir görüşme yapıp kalmaları için teklif götüreceğiz. Bunun dışında da dış transferde biri kaleci biri de santrafor iki oyuncuyla prensipte anlaştık. İmzalar bugün Ankara’da atılacak bir aksilik olmazsa. 5 Temmuz’da da takım toplanarak çalışmalarına başlayacak.” Diye konuştu.
Mavi Beyazlıların ayrıca dış transferde Trabzonspor’dan Abdülaziz, Fahrettin, Rahman ve Ziya ile de görüşmeler yaptığı ve bu oyunculardan en az ikisinin transfer edileceği belirtildi.
Yine Tokatspor’dan Şahin ile Kırıkkalespor’dan kaleci Hamit’in transferi için de görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Altyapı seçmeleri devam ediyor
Bu arada Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, oyuncu seçmelerini devam ettiriyor. Pazarspor altyapı oyuncuları ile çevre il ve ilçelerden gelen futbolcuların Pazarspor İdman Sahasında çalışmalarını takip ederek seçmeler yapan Tonyalı sık sık not tuttu. Bu sezon hedefe oynayan bir ekip oluşturacaklarını belirten Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, "Ancak gençler bizim lokomotifimiz olacak. Hem Pazarspor alt yapısı ve hem de çevredeki yetenekli gençlerin Pazarspor vasıtasıyla değerlendirilmesi için de çalışacağız. Bu anlamda alt yapımızdaki hocalarımızla sürekli diyalog halinde olduğumuz gibi zaman zaman da bizzat çalışmaları takip edeceğim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız