1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR TRANSFERE DOYMUYOR
PAZARSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

PAZARSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Pazarspor dış transferse stoper mevkiine yeni bir oyuncu daha aldı. İşte 2 yıllık sözleşmeye imza atan o oyuncu:

A+A-

Dış transfer çalışmalarının sürdüren Pazarspor Denizli Büyükşehir Belediye’den savunma oyuncusu Mert Ege Özeren ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

mert-ege-ozeren2.jpg

Genel Kaptan Doğan İnce, Recep Pehlivanlar ve Mehmet Basa’dan oluşan Pazarspor Transfer Komitesi ile yaptığı görüşmede her konuda anlaşmaya varan Mert, Mavi Beyaz Pazarspor formasını giyerek resmi imzasını attı.

mert-ege-ozeren.jpg

Trabzonspor alt yapısında yetişip profesyonel olan Mert Ege Özeren; 1461 Trabzon, Gölcük ve Denizli BLD takımlarında oynadı. 3. Lig’de 57, 2. Lig’de ise 6 müsabakada forma giyen oyuncu Emre, “Bu sezon Pazarspor forması giyeceğim için mutluyum. Kendi adıma iyi bir çıkış yakalamak, takım olarak da başarılı bir sezon geçirip taraftarımıza güzel maçlar izlettirmek için çok çalışıp üzerime düşen görevi yerine getirmenin mücadelesini vereceğim. İnşallah hayırlısı olur.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum