1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor turnuvasında kupa sahibini buldu
Pazarspor turnuvasında kupa sahibini buldu

Pazarspor turnuvasında kupa sahibini buldu

Pazarspor Suat Karabekir Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında kupa sahibini buldu

A+A-

Pazarspor Suat Karabekir Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında kupa Yaşar Medine Haberal ortaokulunun oldu.

kupa6-002.jpg

Bugün oynanan final müsabakalarının ikisini de kazanan Haberal Ortaokulu 2’ncisi düzenlenen turnuvada şampiyon olarak kupayı kazandı.

kupa5-002.jpg

Saat 10.00’da Günün ilk maçında Fuat Ergenç Ortaokulu ile Haberal Ortaokulu karşılaştı. Müsabakayı 8-1 kazanan Haberal Ortaokulu finale kaldı.

kupa4-002.jpg

Saat 13.00’da oynan İkinci müsabakada ise TOKİ Ortaokulu ile Yaşar Medine Haberal ortaokulları karşılaştı. İlk yarısı TOKİ’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan müsabakayı Haberal, son 5 dakikada bulduğu 2 gol ile 2-1 kazanarak şampiyon oldu.

kupa1-002.jpg

Müsabakaların ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon Haberal Ortaokuluna kupası İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan tarafından verildi.

kupa8-001.jpg

İkinci olan TOKİ Ortaokulunun kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Berk Eren tarafından verildi.

kupa7-002.jpg

Fuat Ergenç Ortaokulunun 3’üncülük kupasını ise Pazarspor 2. Başkanı, Genel Sekreter Doğan İnce verdi. Törenin ardından sporculara tatlı, kuru pasta ve meşrubat ikramında bulunuldu.

kupa3-002.jpg

kupa2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum