1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor umutsuz vaka
Pazarspor umutsuz vaka

Pazarspor umutsuz vaka

Lig hazırlıklarını Antalya'da devam ettiren Pazarspor İddaa kupasının 3. maçında Zeytinburnuspor'a 3-0 yenildi. Müjdat kadro dışı bırakıldı.

A+A-

Lig hazırlıklarını Antalya'da devam ettiren Pazarspor İddaa kupasının 3. maçını da kaybetti. Daha Önce Maltepe ve Erzincan’a kaybeden Mavi Beyazlılar bugün de Zeytinburnuspor'a 3–0 yenilince, yarın oynayacağı kupadaki son Şekerspor maçına sadece prestij için çıkacak.
Pazarspor: Kılıçaslan *, Sinan * (Dk.46 Ozan *), Emre *, Fatih *, Hakan ** (Dk.60 Mehmet Çakır *), Erdinç ** (Dk. 46 Ali Ertekin *), Mikail **, Gökhan * (Dk.65 Müjdat *), Sadettin * (Dk.46 Ali Özgür *), Murat İsmailoğlu * (Dk. 80 Emre Dereci *), Hasan * (Dk.75 Yasin *).
Zeytinburnuspor: Emrullah **, Muttalip **, İlhan ***, Eyüp ***, İnanç ***, Öner ***, Atahan ***, Savaş ***, Abdullah ***, Fatih ***, Abdurrahman ***.
Goller: Dak.20 30 Eyüp, Dak. 75 Abdurrahman, Dak. 90 Fatih (Zeytinburnuspor)
Pazarspor İddaa tarafından düzenlenen Corner Cup Turnuvası’nın 3. maçında Zeytinburnuspor ile yaptığı karşılaşmayı 3-0 kaybetti.
Maçın 30. dakikasında Eyüp'ün attığı golle Zeytinburnuspor ilk yarıyı 1–0 önde kapattı.
75. dakikada Abdurrahman'ın golüyle Zeytinburnuspor farkı 2’ye çıkardı.
Karşılaşmanın 90. dakikasında Fatih'in ayağından bulduğu golle Zeytinburnuspor maçı 3–0 kazandı.
Pazarspor Kupadaki ilk karşılaşmada Maltepespor'a 2–0 mağlup olmuş 2. maçında ise Erzincan'a 1–0 yenilmişti. Mavi Beyazlı takım Gruptaki son maçını yarın Şekerspor ile oynadıktan sonra Pazar’a dönecek.
Müjdat kadro dışı
Bu arada Pazarspor Yönetim Kurulu son toplantısında aldığı kararla Teknik Direktör Ercan Ertemçöz tarafından ısrarla Altay takımından kiralık olarak takıma getirilen ve beklenen verim alınamayan Müjdat’ı kadro dışı bıraktı. Yönetim Kurulu Kararı’nın kamp sorumlusu Asbaşkan Hasan Telatar’a bildirildiği ve Telatar’ın da kararı maç sonunda oyuncuya tebliğ ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum