1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor ya tamam ya devam maçına çıkacak
Pazarspor ya tamam ya devam maçına çıkacak

Pazarspor ya tamam ya devam maçına çıkacak

TFF 3. Lig 2. Grup'ta son 5 haftaya girilirken ilk 5'te kalıp Play-Off'ta oynama mücadelesi veren 6. sıradaki Pazarspor, pazar günü evinde, 5. sıradaki Orduspor'u ağırlayacak. Kritik maç öncesi takımın hocası, taraftara seslendi:

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Pazar53 kamerasına yaptığı açıklamada, “Erzincan maçı sonrası hemen Ordu maçı hazırlıklarına başladık. 2 aynı puanda olan takımın bir Karadeniz derbi müsabakası var. İnşallah iç saha avantajını kullanıp 12. adam olan taraftarımızla beraber bu haftayı 3 puanla geçeriz. Çalışmalarımız bu yönde.” dedi.

selahaddindincel.jpg

Teknik Direktör Dinçel, takım olarak maça hazır olduklarını ifade ederek, “Cezalı oyuncumuz yok ancak sakat oyuncularımız var. Onları da maç gününe kadar iyileştirmeye çalışıyoruz. Eğer oynayacak durumda olmazlar ise de kullanamayacağız. Mutlaka onların yerini dolduracak oyuncularımız takımın içerisinde mevcuttur.” şeklinde konuştu. 

pazarspor7-009.jpg

Taraftara seslenen Dinçel, “Biz Pazar’da 12. adamın gücünü yanımızda hissettiğimiz zaman takımın neler yapabileceğini gösterdik bugüne kadar. İnşallah Pazar günü, Pazarspor taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacak ve 12. adamla birlikte bu galibiyeti elde etmek istiyoruz. İnşallah tribünlerimizi doldurup takımımıza gerekli desteği verirler. Ve verecektirler de. Biz buna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

vid1.jpg

pazarordu.png

puan-002-001.png

30.png

31.png

32.png

33.png

34.png

pazarspor6-010.jpg

pazarspor5-012.jpg

pazarspor4-012.jpg

pazarspor3-014.jpg

pazarspor2-016.jpg

pazarspor1-015.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum