1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Yangın'la devam
Pazarspor Yangın'la devam

Pazarspor Yangın'la devam

Pazarspor Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Yangın başka liste çıkarılmayınca delegelerin isteği üzerine 1 saat ara verilen kongrede son kez listesini verdi.

A+A-

Pazarspor Olağan Genel Kurulu Kızkule Tesislerinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Saat 14.00’de başlayıp yaklaşık 3,5 saat devam eden kongreye Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, siyasi partilerin milletvekili adayları, delegeler ve sporseverler katıldı.


Divan Başkanlığını Ömer Faruk Gencer’in yaptığı Olağan Genel Kurul’da ilk sözü alan Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, 14 yıl aktif yöneticilik yaptığını belirterek, “Bu sürenin son 6 yılında da Başkanlık yaptım. İlçemizin adını taşıyan Pazarspor’u 3. Ligden şampiyon olarak 2. Lige taşıdık. Elbette ki yöneticilik kolay işler değil. Elde edilen başarılarla moral bulup zorluklara katlandık. Bütçemizi denkleştirmek için işadamlarımızdan, çay üreticilerimizden gelen desteklerle bugüne kadar kulübü ayakta tutma gayreti gösterdik. Yeni kurulacak yönetim kurulunun kendi ayakları üzerinde durup kulübü bir adım daha öne çıkarması için mevcut desteklerin katlanarak devam etmesi zaruridir. Bu anlamda ilçemiz kaymakamı ve belediye başkanımıza göstermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederiz.” Dedi.
 Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin de yaptığı konuşmada Pazarspor’un 2 yılda 4 trilyonluk bütçe ile ilçenin tanıtımına çok önemli bir katkı yaptığını belirterek, “Size 4 trilyon verseler Pazar’ın bu şekilde tanıtımını gerçekleştirmeniz mümkün değildir. Pazarspor’u sadece bir spor etkinliği olarak değerlendirmemek gerekir. İlk defa bu yıl başlatılan Spor Şenlikleri ve beraberinde yapılacak yatırımların ana merkezini Pazarspor Kulübü’nün başarıları tetikliyor. Bu başarıların devam etmesi için dayanışma içerisinde çalışmaların sürdürülmesi gerekiyor” dedi.
 Pazar belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz dayaptığı konuşmada Pazarspor'un kentte sosyal çeşitlilik anlamında önemli bir misyonu tamamladığına dikkat çekerek, "Bu kulübün yaşatılması ve devamlılığın sağlanması için herkesin elini taşın altına sokma zorunluluğu vardır." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından gündem gereği Yönetim Kurulu seçimlerine geçildi.

Mevcut Başkan Hüseyin Yangın’ın aday olmadığını açıklaması ve başka listenin de Divan’a sunulmaması üzerine kongreye 1 saat ara verildi. Verilen arada Başkan Hüseyin Yangın delegelerin yoğun isteği üzerine liste çalışması başlattı.

2 yıl önceki kongrede görev almayacağını deklare etmesine rağmen Pazarspor’u yönetmeye talipli isimlerin çıkmaması nedeniyle liste hazırlamak zorunda kaldığını söyleyen Hüseyin Yangın, “İstedim ki Pazarspor’da yeni yüzler ve yeni isimler bu görevi alıp bizden bir adım daha öteye götürsünler. Ancak görüyorum ki hiçbir liste çalışması yapılmadı. Pazarspor bizim evladımız. Sokağa bırakacak halimiz de yoktu. Ancak bu kesinlikle son dönemim. Bu dönemde yönetim Kurulu arkadaşlarımıza daha fazla görev düşecek. Ben biraz daha özel hayatıma dönmek istiyorum. Gelecek dönemde kesinlikle olmayacağım” dedi.

Kongre sonrası Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Hüseyin Yangın, Hasan Balta, Şevki Pirim, Gürsel Alnıaçık, Ali Telatar, İbrahim Basa, Neşet Çakır, Ali Rıza Avcı, Vedat Naiboğlu, Erdoğan Pınar, Ekrem Kılıç, H.Zıya Köse, Hakan Biberoğlu, Talip Parlak, Doğan İnce, Sabit Yaşar, Remzi Ergün, Bahattin Bozkurt, Varol Türkyılmaz, Hasan Telatar, Turan Genç, Cihan Ergenç, Recep Pehlivanlar, Muhittin Demir ve Nurettin Altaylar.
Yeni Pazarspor Yönetim Kurulu’nun önümüzdeki günlerde bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştireceği belirtildi.
(Hızır TONYALI & Naci GÜVEN & Abdullah UZUN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum